02 Οκτωβρίου 2023

📺ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΙΠΡΑ😜🤣Κασσελάκης: Λέει στις κάμερες να μην τον ακολουθήσουν και μπαίνει με... δικό του καμεραμαν σε σπίτι πλημμυροπαθή-«Φύγετε από δω» του φώναξε κάτοικος-«Τράβαμε (βίντεο) όχι στο σόου αλλά για το ναι στον εθελοντισμό» έλεγε στο κάμεραμαν του🤣🤣


Αυτοψία υπό το άγρυπνο βλέμμα των τηλεοπτικών συνεργείων που κατέγραφαν κάθε του κίνηση, έκανε σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, επισκεπτόμενος την πόλη του Βόλου.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, ο κ. Κασσελάκης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την επίσκεψή του, ζητώντας μάλιστα σε κάποια στιγμή να αποχωρήσουν οι τηλεοπτικές κάμερες που ήταν παρούσες, ώστε να συνομιλήσει με πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Με τα τηλεοπτικά συνεργεία να μένουν πίσω, ο κ. Κασσελάκης προπορευόταν κατά την επιθυμία του, μιλώντας με τους πληγέντες, για να εισέλθει στη συνέχεια σε σειρά σπιτιών που υπέστησαν καταστροφές, βγάζοντας ακόμη και τα λασπωμένα παπούτσια του, για να κατευθυνθεί στο εσωτερικό των σπιτιών.

«Να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα», φώναξε, εν τω μεταξύ, εξαγριωμένος πολίτης προς το σημείο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε σε δημοσιογράφους. «Ήρεμα», απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τον κάτοικο της περιοχής να φωνάζει «μη μου λες ήρεμα εμένα», πριν αποχωρήσει.

Σε ένα στιγμιότυπο μάλιστα, βρίσκεται έξω από το σπίτι ενός πλημμυροπαθούς και λέει προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούν «δεν θα μπουν κάμερες». Το δικό του συνεργείο ωστόσο τον ακολούθησε καθώς στο βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι.

Δείτε:


Με φτυάρι στο πλάνο

Θέλοντας, μάλιστα, να στείλει ένα συμβολικό μήνυμα, ο κ. Κασσελάκης έπιασε το φτυάρι και άρχισε να απομακρύνει τις λάσπες μαζί με τους κατοίκους, οι οποίοι τον καλούσαν στο εσωτερικό των σπιτιών τους, για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι το μέγεθος των ζημιών, καθώς συνειδητοποιούσαν ότι πραγματοποιεί περιοδεία στην πόλη τους.
 

Σε ανάρτησή του από την αυτοψία του στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, «εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους» ανέφερε σχετικά ο κ. Κασσελάκης, δημοσιοποιώντας το προσωπικό του οπτικοακουστικό υλικό από τη σημερινή περιοδεία του.


Μάλιστα, στο τέλος του προσωπικού του βίντεο, απευθυνόμενος προς έναν εικονολήπτη, «Τράβα, για να βγάλουμε ένα όχι για το σόου. Περίμενε» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης με εμφανή οικειότητα, με τον εικονολήπτη να αποκρίνεται «Ναι,ναι». Κατόπιν αυτού, «αλλά για να δείξουμε τον εθελοντισμό» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας δώσει τις σχετικές οδηγίες προς τον εικονολήπτη.

Η εξοικείωση του κ. Κασσελάκη, άλλωστε, με τον τηλεοπτικό φακό έγινε αντιληπτή κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μια κάμερα συνόδευε τον κ. Κασσελάκη παντού και πάντα, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του μετρ του είδους, Νίκου Σούλη, τροφοδοτώντας τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.