02 Δεκεμβρίου 2023

📺ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΗΤΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; 3 ΚΙΛΑ; 5 ΚΙΛΑ;🤔🤷‍♂️Ο ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ πήγε στην ορκομωσία της κόρης του... για να βρίσκει τον Άδωνι🤣🤦🏻‍♂️Δείτε βίντεο


Στην τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης για να καμαρώσει την κόρη του, η οποία ήταν μία εξ αυτών.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είδε την κόρη του, Σταυρούλα, να παίρνει το πτυχίο της. Ως υπερήφανος πατέρας, έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της και να της ευχηθεί: «Καλή σταδιοδρομία, πάντα ψηλά τον ουρανό».

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης δεν έμεινε εκεί. Μετά από πρόσκληση του κοσμήτορα του ΑΠΘ, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους αποφοίτους, μέσω του οποίου έσπευσε να αφήσει αιχμές για τη δικαιοσύνη στη χώρα μας αλλά και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς να τον κατονομάσει.

«Ακόμη πιο δύσκολη είναι η απονομή δικαιοσύνης γιατί "δεν είναι όμορφος κόσμος ηθικά, αγγελικά πλασμένος" αλλά είναι συμφέροντα που αντιτίθενται» είπε ο Π. Πολάκης, για να συστήσει στους αποφοίτους: «Όσοι από σας διαλέξετε τον δικαστικό κλάδο να μη βγάζετε αρχειοθετήσεις με αδιευκρίνιστα, αλλά να είστε ακριβείς σε αυτό που δικάζετε. Είστε η καταφυγή των απλών ανθρώπων για να υπερασπίσετε τα δικαιώματά τους, να μπορέσει να λύσει το φορολογικό του πρόβλημα, να διεκδικήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Σε αυτό τον δρόμο σας εύχομαι να είστε ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες».

Γεωργιάδης για Πολάκη: Ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει την ομιλία Πολάκη.

«Ποιος είναι ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου; Να σε έχει αξιώσει ο Θεός να είσαι γερός και να καμαρώνεις την κόρη σου στην ορκωμοσία της και εσύ να σπαταλάς αυτή την στιγμή για να επιτεθείς στους πολιτικούς σου αντιπάλους (δηλ. σε μένα) και στους Δικαστές… ''δεν έφταιγεν ο ίδιος τόσος ήτανε'' δεν πειράζει @pavpol2222 εγώ σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα και πιο ψηλά!» σχολίασε.