27 Φεβρουαρίου 2024

📺ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΚΗ ΣΤΑ 60 ΤΗΣ🤣😝Η… έκπληξη Ο Κασσελάκης έβαλε την ανιψιά του Σάκη Μουμτζή, Ιφιγένεια, στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ


Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε σήμερα τα έξι πρόσωπα που θα απαρτίζουν το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ανάμεσα στα έξι πρόσωπα ξεχωρίζει το όνομα της Ιφιγένειας Μουμτζή την οποία τοποθέτησε στο think tank για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Η νεαρή απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Λονδίνου εκφώνησε μάλιστα και έναν… δυναμικό λόγο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι άκουσαν το επίθετό της, ωστόσο, κάτι τους θύμιζε.


Η Ιφιγένεια Μουμτζή στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ / Φωτογραφία: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πρόκειται για την ανιψιά του αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή, ο οποίος σε πολλά άρθρα του ασκεί πολύ έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η οικογένειά μας είναι υπερήφανη για το αστεράκι μας. Ιφιγένεια Μουμτζή, ετών 22. Πάντα τέτοια» έγραφε προ τριετίας ο Σάκης Μουμτζής για την ανιψιά του, όταν είχε πάρει το πτυχίο της, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία.


Ο θείος της Σάκης Μουμτζής, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων πάντως, ανήρτησε το εν λόγω κείμενο του iefimerida.gr στην πλατφόρμα X και έσπευσε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την υπερηφάνειά του για την Ιφιγένεια.

«Συγχαρητήρια στην ανηψιά μου Ιφιγένεια Μουμτζή για τα νέα της συμβουλευτικά καθήκοντα δίπλα στον εκλεγμένο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στ. Κασσελάκη. Καλή επιτυχία Ιφιγένεια» έγραψε.


Η Ιφιγένεια Μουμτζή στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ / Φωτογραφία: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η 25χρονη Ιφιγένεια, ωστόσο (γεννηθείσα το 1999), όπως φαίνεται, ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Εκτός από απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου, είναι και ερευνήτρια της διαδικτυακής κακοποίησης και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 διασκέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συμβούλια σε όλη την Ευρώπη.