22 Φεβρουαρίου 2024

📺Τετραπλές εκλογές ανακοίνωσε ο Κασσελάκης: Προσφεύγω στις ρίζες μου, τα μέλη του ΑΠΟκόμματος 🤣😝


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας και ανακοίνωσε προσφυγή στη βάση για αλλαγή ηγεσίας.

Το Συνέδριο θα συνεχιστεί κανονικά, ωστόσο είναι άγνωστο πότε θα κληθεί να αποφασίσει -ίσως την Κυριακή, που ολοκληρώνεται- επί της πρόθεσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε κάλπες άμεσα και μάλιστα τετραπλές:
  1. Εκλογή προέδρου
  2. Εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής
  3. Εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών
  4. Εκλογή Οργανώσεων μελών
Σύμφωνα με το καταστατικό, πρέπει να μεσολαβήσουν δύο εβδομάδες, άρα από τις 10 Μαρτίου και μετά αναμένεται να στηθούν οι κάλπες. Πάντως, στην εξίσωση του χρονοδιαγράμματος για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συμπεριληφθεί και το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι στα μέσα Μαρτίου θα παρουσιαστεί στον Αυλώνα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έτσι, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τις εσωκομματικές εκλογές, εκτός αν, πράγμα που δεν είναι απίθανο, ο κ. Κασσελάκης αποφασίσει να πάρει αναβολή.

Το ζητούμενο είναι πλέον ποιος ή ποιοι θα σταθούν απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη στη νέα μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδιαφέρον φέρεται να έχουν εκδηλώσει ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Διονύσης Τεμπονέρας, ωστόσο ακόμη είναι πρόωρο να διακινδυνεύσει κανείς την πρόβλεψη για τις τελικές αποφάσεις τους.

Το πρώτο tweet Κασσσελάκη μετά την ανακοίνωση για κάλπες στο ΣΥΡΙΖΑ

Τι έγραψε στα social media μετά τα όσα προηγήθηκαν τη πρώτη ημέρα του συνεδρίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση. Η επανίδρυση χρειάζεται ενότητα. Η ενότητα χρειάζεται έναν πρόεδρο που να μην αμφισβητείται. Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρόσθεσε: «Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη».

Η ανάρτησή του στα social media