23 Φεβρουαρίου 2024

Νέα Αριστερά για Κασσελάκη: Μιλάει για ανταλλαγές εδρών αυτός που παζάρευε να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη


Για χυδαίες επιθέσεις εκ μέρους του Στέφανου Κασσελάκη κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο 4ο Συνέδριο.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι οι υπονομευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν πλέον στα αζήτητα και διερωτήθηκε αν στις επόμενες εκλογές ανταλλάξουν τις κλεμμένες τους έδρες με πράσινες έδρες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Αριστερά σημειώνει:

«Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό. Πρόκειται για το προϊόν μιας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους.

Τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελακης που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «ανταλλαγές εδρών».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που -κατά δήλωση του- παζάρευε να γίνει υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη. Και επειδή ο κύριος Κασσελακης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της αριστεράς στη χώρα, μια τελευταία συμβουλή από εμάς: να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της».