12 Φεβρουαρίου 2024

📺Νίκος Αναδιώτης: Πήγε στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια - Δείτε βίντεο


«Νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί, αλλά για μένα το δικαίωμα το έχει το παιδί από τη φύση, να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του» είπε πρόσφατα

Λίγες μέρες μετά από δηλώσεις του για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε το «παρών» στο συλλαλητήριο κατά των δύο παραπάνω.

Ο ηθοποιός εθεάθη στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνει τον Νίκο Αναδιώτη, που έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια, ότι δεν συντάσσεται με τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να βρίσκεται ανάμεσα στον κόσμο που διαδήλωνε κατά των ομόφυλων ζευγαριών.

Δείτε το βίντεο


«Νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους να έχουν παιδί»

Μέσω συνέντευξης που έδωσε στο «Happy Day», ο ηθοποιός επιμένει στην άποψή του, ότι πρόκειται για κάτι που είναι κόντρα στη φύση και «όσες φορές ο άνθρωπος πήγε κόντρα στη φύση, έφαγε τα μούτρα του».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε».

«Το δικαίωμα το έχει το παιδί»

Ο ηθοποιός συνέχισε, επισημαίνοντας ότι ένα παιδί έχει το δικαίωμα από τη φύση, να μεγαλώνει με τη μητέρα και τον πατέρα του, όταν αυτό είναι εφικτό. Σχετικά με αυτό, είπε: «Μπορεί κάποιος άνθρωπος να θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν συμβολαιογράφοι για να μπορεί να συμβεί αυτό με μία πράξη. Όσον αφορά το αν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί επειδή αυτοί το θέλουν γιατί νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό είναι ότι είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια και όχι ότι δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Το δικαίωμα το έχει το παιδί  από τη φύση αν μπορεί, να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση; Και γιατί πιστεύουμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτήν θα έχουμε κάποιο όφελος; Γιατί να δοκιμάσουμε και να ρισκάρουμε σε κάτι τέτοιο; Κι αν τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια είναι δυσάρεστα; Σε ποιον θα είναι το κρίμα; Σε εμένα που δεν έκανα κάτι για αυτό και συνέβη και σε κάποιους άλλους ίσως περισσότερο, που ήταν περισσότερο ενεργοί στο να συμβεί».

«Είναι λίγο εγωιστικό»

Στην πορεία, ο Νίκος Αναδιώτης θέλησε να τονίσει, πως για εκείνον, φέρουν ευθύνη και όσοι δεν κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το να μεγαλώνει ένα παιδί από ζευγάρι ομοφυλόφιλων.

«Είναι λίγο εγωιστικό όλο αυτό, ενώ από τη μεριά όσων είναι απέναντι σε αυτό δεν κρύβει κάποιον εγωισμό. Από αγάπη σε αυτούς τους ανθρώπους μας κάνει να θέλουμε να το αποτρέψουμε. Δεν με φοβίζει να κριθεί η άποψή μου, δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν άνθρωπο, μόνο στο Κύριο. Φέρω ευθύνη αν δεν κάνω και τίποτα, είναι κρίμα να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση, όσες φορές το έκανε ο άνθρωπος έφαγε τα μούτρα του και δεν φοβάμαι εγώ για κάτι, αλλά νοιάζομαι για τον κόσμο» είπε ο Νίκος Αναδιώτης.