12 Φεβρουαρίου 2024

📺Κωλοτούμπα από τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Βλάχο αλλά ο Πορτοσάλτε προσφεύγει στη δικαιοσύνη


«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος μετά την αντίδραση του  υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στους στίχους του τραγουδιού που τραγούδησε on stage και στο οποίο γίνεται αναφορά των ονομάτων τους.

Απαντώντας στην αναφορά του κ. Γεωργιάδη ότι υποκινεί σε βία, τραγουδώντας «σε σάκο εναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ο ηθοποιός επεσήμανε, αποδεικνύοντας το πόσο αγράμματος είναι ο ΠΧΙΟΤΙΚΟΣ που γράφει τη σάτιρα με Υ: «Δεν είναι το χιούμορ και η σάτYρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως, έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άρης Πορτσοσάλτε 

Η τοποθέτηση του Πάνου Βλάχου, δεν φαίνεται να έπεισε τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», τόνισε ο δημοσιογράφος.


«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;», κατέληξε. 


«Κρίμα κύριε Βλάχε» 

Ο υπουργός Υγείας δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο κι αυτός σε ανάρτηση του επικαλέστηκε φόβο για τη ζωή του. 

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»,  έγραψε χαρακτηριστικά.