12 Φεβρουαρίου 2024

ΕΚΠΑ: ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τίναξαν στον αέρα τις ηλεκτρονικές εξετάσεις της Νομικής - Έκλεισαν τον σέρβερ και δεν μπορούσαν να γίνουν ηλεκτρονικες εξετάσεις


Απαράδεκτες καταστάσεις εξελίσσονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου υπό κανονικές συνθήκες θα ξεκινούσε τη Δευτέρα η εξεταστική περίοδος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εξέδωσε η φοιτητική παράταξη «Αντινομία ΕΑΑΚ» στις 11:00, «οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο κλειδί του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλε-εξεταστικής». 

Αυτό είχε αποτέλεσμα εκατοντάδες φοιτητές που περίμεναν με αγωνία να δώσουν εξετάσεις μετά και τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σχολής τους, να μην μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα e-class και κατ΄ επέκταση ούτε στην πλατφόρμα Webex στην οποία θα έδιναν κανονικά εξετάσεις. 

Ήδη αναβλήθηκε η ηλεκτρονική εξέταση του μαθήματος του Συνταγματικού Δικαίου του α’ εξαμήνου, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό εάν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και φοιτητές άλλων σχολών του ΕΚΠΑ.