12 Φεβρουαρίου 2024

📺Γλυφάδα: Τραγωδία στη ναυτιλιακή - Τέσσερις οι νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης


Τραγωδία σημειώθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, με τρεις εργαζόμενους να χάνουν τη ζωή τους από τα πυρά του 70χρονου πρώην εργαζομένου ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο ένοπλος έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Ποια είναι τα θύματα 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και έφτασαν μέχρι το σημείο που βρίσκονται τα θύματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντόπισαν νεκρά, σε μια λίμνη αίματος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 70χρονος, που φέρεται να ήταν φύλακας της οικογένειας των ιδιοκτήτων, σκότωσε την αδερφή του εφοπλιστή, το σπίτι της οποίας φυλούσε, τον σύζυγό της και ακόμα έναν υπάλληλο της εταιρείας.

Ο δράστης βρέθηκε επίσης νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, έχοντας δίπλα του την καραμπίνα με την οποία έκανε την επίθεση και έπειτα αυτοκτόνησε. 
Λα
«Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας», φώναξε ο δράστης - Το προφίλ του 
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης ήταν ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα, ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με κοντόκαννη καραμπίνα και περίστροφο και ξεκίνησε να πυροβολεί.

«Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας», φώναξε στους υπαλλήλους μόλις εισέβαλε, σύμφωνα με το OPEN. Κάποιοι πρόλαβαν και βγήκαν έξω ενώ κάλεσαν έντρομοι την αστυνομία. 


Ο ένοπλος ήταν ταμπουρωμένος για αρκετή ώρα στα γραφεία της εταιρείας, ενώ μέσα στο κτίριο βρίσκονταν ακόμα υπάλληλοι. 

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα και το σημείο έχει αποκλειστεί.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το κίνητρο της επίθεσης.