27 Μαρτίου 2024

📺Πλεύρης: Ο κ. Κασσελάκης μπορούσε να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρεία και τουαλέτες και δεν μπορούσε να είναι στο άγημα


«Ο κ. Κασσελάκης μπορούσε να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρεία και τουαλέτες γιατί δεν μπορεί να κάνει υπηρεσία όπλου, αφού ορκίζεσαι παίρνεις όπλο» δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Αν δεν ορκιστείς δεν κάνεις καμία υπηρεσία όπλου» πρόσθεσε.

«Προκλητικό ο Κασσελάκης να κάνει παρέλαση, ενώ δεν θα κάνει μια σκοπιά ή περίπολο. Θες να πας για 20 ημέρες στον στρατό, θες να πας και στην παρέλαση για να έχεις μια φωτογραφία για να κάνεις πολιτική καριέρα; Ε όχι! Αυτό είναι πρόκληση! Να μην προκαλέσει, να μην πάει ούτε στην παρέλαση. Αν στα 35 σου χρόνια κάνεις 20 ημέρες και δεν πηγαίνεις στην σκοπιά, να μην πας στην παρέλαση και να αφήσεις να πάει ένας 20χρονος που θα πάει και στα σύνορα και στον Έβρο, θα κάνει και 30 σκοπιές και 50 περίπολα. Να αφήσεις αυτόν να πάει στην παρέλαση» σχολίασε.

«Η επίθεσή μου είναι σε όποιον επέτρεψε να είναι στο άγημα. Ο κ. Κασσελάκης ήθελε να κάνει ένα επικοινωνιακό σόου. Είναι ένας άνθρωπος που θα υπηρετήσει 20 ημέρες και αυτή τη στιγμή οι συ-στρατιώτες του κ. Κασσελάκη μετά θα πάνε στον Έβρο και θα κάνουν σκοπιές. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κάνει σκοπιά γιατί οι σκοπιές γίνονται μετά την ορκωμοσία, δεν θα κάνει περίπολο. Θέλει να έχει μια φωτογραφία για να ακολουθεί την πολιτική του καριέρα ότι ήταν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έχει υπηρετήσει θητεία» περιέγραψε.

«Επικρίνω αυτόν που αποφάσισε, όποιος κι αν είναι, που επέλεξε στο άγημα έναν άνθρωπο που στην θητεία του δεν θα κάνει σκοπιά ούτε περίπολο. Άλλο το ηθικό και άλλο το νόμιμο» τόνισε.

Ο Θάνος Πλεύρης ωστόσο επανήλθε στο θέμα το πρωί της Τετάρτης, όπου ανέφερε ότι η στρατιωτική διοίκηση του στρατοπέδου της Θήβας έκανε δημόσιες σχέσεις με την παρέλαση Κασσελάκη, καθώς «επέλεξε στο άγημα έναν άνθρωπο, που την άλλη εβδομάδα θα απολυθεί», όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι.