24 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Η Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε 33 υποψήφιους της Πλεύσης -Ανάμεσά τους ο Μπάμπης ΣΤΟΚΟΣ😜😜


Τις 33 υποψηφιότητες που θα ριχτούν στη μάχη των ευρωεκλογών ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας και η αναλυτική λίστα με τα βιογραφικά των υποψηφίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές:

«Η Πλεύση Ελευθερίας, με την παρουσία της Προέδρου και των Βουλευτών της μέσα στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία, κατά τους 10 μήνες που πέρασαν από την είσοδό της στη Βουλή, για πρώτη φορά, κάνει πράξη καθημερινά την υπόσχεση που είχε δώσει στους πολίτες προεκλογικά: να δώσει Ζωή στη Βουλή και να είναι η φωνή τους και η Υπεράσπισή τους μέσα στο Κοινοβούλιο. Να ασκεί Αντιπολίτευση Υπεράσπισης των πολιτών και να φέρνει τους πολίτες μέσα στη Βουλή.

»Η Πρόεδρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι Βουλευτές και τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας εργάζονται άοκνα, με καθημερινή παρουσία μέσα στη Βουλή και μέσα στην κοινωνία, συγκροτώντας την πραγματική Αντιπολίτευση, την Αντιπολίτευση Υπεράσπισης των πολιτών, που φέρνει τα προβλήματα των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή της συζήτησης και προσκαλεί σταθερά τους πολίτες μέσα στη Βουλή.

»Με την ίδια αποφασιστικότητα, με το βλέμμα στις Ευρωεκλογές, η Πλεύση Ελευθερίας παρουσιάζει το Ευρωψηφοδέλτιό της με σύνθημα,

''ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!''

Με 33 υποψηφίους-ες στο Ευρωψηφοδέλτιό της, η Πλεύση Ελευθερίας ξεκινάει έναν νέο αγώνα ενίσχυσης του κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας, με ξεχωριστές προσωπικότητες, αυτοδημιούργητους κι αυτόφωτους ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και από την Διασπορά. Άνθρωποι διαφορετικοί, από τους χώρους των Τεχνών, του πολιτισμού, των γραμμάτων, της εργασίας, των κινημάτων, του αθλητισμού, των επιστημών, άνθρωποι δημιουργικοί, με αγάπη στην Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, με κίνητρο την προσφορά και τη συμμετοχή, άνθρωποι με κοινωνική δράση που έχουν διακριθεί στα πεδία τους. Άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, αληθινοί, μαχητικοί, προσκαλούν καθένα και καθεμιά να εμπιστευθούν την Πλεύση Ελευθερίας και να της δώσουν Ισχυρή Εντολή, να δώσει Ζωή και στην Ευρωβουλή.