24 Απριλίου 2024

📺Συνεχίζει το Q&A ο influencer Κασσελάκης😜😜: Η συμβουλή που του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας – Τι μουσική ακούει και πώς είναι το ιδανικό Σαββατόβραδο


Τις μουσικές επιλογές του, το ιδανικό για τον ίδιο Σαββατόβραδο και τη συμβουλή που του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια του Q&A στο Instagram.

Όσον αφορά στις μουσικές επιλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ακούει «κλασσική ροκ καθώς μου αρέσει η περίοδος των 80s, ακούω πού και πού dance και όλο το κομμάτι της καλοκαιρινής σεζόν. Στα ελληνικά ακούω τα πάντα, μου αρέσει η έντεχνη. Σαν επιλογή θα έλεγα… Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Νταλάρας, Σταμάτης Κραουνάκης».

Περιγράφοντας το ιδανικό Σαββατόβραδο ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι «θα είχαμε τους φίλους μας, 8 άτομα και εμείς οι δύο, δέκα, γύρω από ένα τραπέζι, θα μαγειρέψουμε κρέας στη γάστρα για 3 ώρες, short ribs, με κόκκινο κρασί και η Φάρλι μετά να παρακαλάει όλο το τραπέζι για αποφάγια αλλά δεν θα πάρει τίποτα».


Όσον αφορά, δε, τη συμβουλή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι «μου είπε στην αρχή, από κάθε άνθρωπο έχεις κάτι καλό να πάρεις και αυτό το θεωρώ πολύ σοφό. Προφανώς στον στίβο της πολιτικής δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο, τα ίδια κίνητρα και την ίδια αφετηρία αν και θα έπρεπε ειδικά στον χώρο της Αριστεράς.  Η συμβουλή αυτή με έχει κάνει πιο διαλλακτικό και υπομονετικό και πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ζήσει πολύ έντονα τη συμβουλή αυτή στη μεγάλη καριέρα του στην πολιτική».