23 Απριλίου 2024

📺Κ@ΛΟΒΑΡΑΕΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ🤣🤦‍♂️Κασσελάκης: Δεν θα καλέσω τον Κ. Μητσοτάκη στον γάμο μου


Στην Αστυπάλαια παραμένει αποκλεισμένος λόγω των καιρικών συνθηκών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που έχει ξεκινήσει στα νησιά του Αιγαίου ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Λίγο μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τους ακολούθους του να του καταθέσουν όποιο ερώτημα επιθυμούν για να το απαντήσει.

Οι χρήστες του Διαδικτύου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με έναν εξ αυτών να είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη το εάν θα καλέσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Η απάντηση Κασσελάκη στο ερώτημα του Λιάγκα

H απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η εξής: «Σε ευχαριστώ Γιώργο Λιάγκα που ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά μου. Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς. Αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού, θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει που με λέει αρσενικό ή θηλυκό; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε και για όλους όσους έχουν εκμεταλλευτεί ομοφοβικό λόγο; Ή απλά μόνο τα αγνοούμε και μετά χειραγωγούμε τους πολίτες με στοχευμένες καμπάνιες, με Market Pass και Food Pass; Ιδού η ερώτηση».


Οι άλλες ερωτήσεις που έγιναν στον Στέφανο Κασσελάκη

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν επίσης για το αν κρυώνει με το κοντομάνικο που φοράει στην περιοδεία το: «Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα».

Για το εάν θα αυξήσει τη χρηματοδότηση στα δημόσια πανεπιστήμια: «Εννοείται πως ναι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό μας πρόβλημα ως χώρα από το να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία. Είναι η επένδυση που έχει μακράν τη μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απόδοση. Είναι πολύ σημαντικό τα ελληνόπουλα να μπορούν να σπουδάζουν στη χώρα τους. Να διαπρέπουν στη χώρα τους και μετά η χώρα μας ως μια οντότητα οικονομική να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο».

Για το εάν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ απάντησε: «Όχι. Δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με κόμματα που έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες. Εξαρτήσεις από ένα σύστημα προπαγάνδας, με κόμματα που έχουν ρίξει τη χώρα στα βράχια. Από εκεί και πέρα η ΝΔ είναι όντως ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, απλά είναι πολυσυλλεκτικό προς την άκρα δεξιά. Εάν λοιπόν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μια κοινωνία σύγχρονη και μια ανοικτή οικονομία που να είναι ρυθμισμένη έχουν άπλετο χώρο να δραστηριοποιηθούν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα έδωσε συμβουλές στα άτομα που δέχονται bullying, αλλά απάντησε και στο ερώτημα για το εάν θα καταφέρει να φτάσει στη Ρόδο.