13 Απριλίου 2024

📺ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΣΥΡΙΖΑ για μια εύλογη απορία βουλευτή της ΝΔ😂😂


Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει τον βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη για το ομοφοβικό σχόλιο που έκανε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη δεν έχει αρθρώσει λέξη», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά.

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει», καταλήγει.

«Οφείλουμε να σεβαζόμαστε»

Νωρίτερα ο Δημήτρης Κυριαζίδης, μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως να... πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης σημείωσε «απόλυτα απόλυτα, οφείλουμε να σεβαζόμαστε».


«“Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη στη Νέα Δημοκρατία;»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε να διαγραφεί από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Δράμας. «"Σεβάζονται" τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο;», διερωτήθηκαν.