17 Απριλίου 2024

🤣🤣Μωραΐτης για το "θαύμα" στη βάφτιση του Κασσελάκη: «Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ»


Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης.

Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στην βάφτιση Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου εμφανίστηκε ένας σταυρός από το λάδι στο νερό της κολυμπήθρας.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε σε ανάρτησή του: «Στέφανε, ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ».


Η ατάκα Κασσελάκη με τη βάφτιση

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ενώ ενημέρωσε ότι κατά τη διάρκεια λειτουργίας σε εκκλησία ανέγνωσε το «Πιστεύω» στα Αγγλικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής τα εξής: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».