25 Απριλίου 2024

📺Βίκυ Φλέσσα: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης παραποιούν φράση μου για τα Τέμπη, ανήθικη πολιτική εκμετάλλευση»


Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη που την κατηγόρησε για «ανατριχιαστική δήλωση» σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, απάντησε η Βίκυ Φλέσσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για το ΕΣΥ, ενέπλεξε στον πρόλογό του μια δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ η οποία είχε να κάνει με την υπόθεση των Τεμπών λέγοντας ότι «η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα έκανε την ανατριχιαστική δήλωση «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»».

Η κα Φλέσσα απαντώντας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του για παραπόιηση των δηλώσεών της, τονίζοντας ότι πρόκειται για αντικείμενο «παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης»

«Ὀργανωμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του μαζί, Στέφανος Κασσελάκης, εξακολουθούν να παραποιούν δηλώσεις μου. Συνειδητά. Σε παρουσίαση του βιβλίου μου στον Σύλλογο Πασχόντων από Σκλήρυνση κατά Πλάκας πριν από 10 ημέρες, μία κυρία με εγκάλεσε “γιατί κυρία Φλέσσα είστε υποψήφια με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση των εγκληματιών που σκότωσαν τα παιδιά μας” αναφερόμενη στα Τέμπη.

Η απάντησή μου για την διαχρονική παθογένεια του ελληνικού κράτους που προκαλεί τραγωδίες όπως στα Τέμπη και στο Μάτι, με παράλληλη αναφορά στην ευθύνη όλων μας, γίνεται σήμερα με καθυστέρηση 10 ημερών, αντικείμενο παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης. Σκοπός δεν είναι μόνο να πληγεί το πρόσωπό μου ως υποψήφια, η οποία έχει επιλέξει να εκφράζει με παρρησία τις απόψεις της, αλλά και να πληγεί η ίδια η παράταξη της ΝΔ» ανέφερε στην ανάρτησή της.