24 Απριλίου 2024

Βουλή: Το παρελθόν ανάμεσα στην οικογένεια Φλώρου και τον Βελόπουλο


Ένα άγριο, όσο και πρωτοφανές επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στα social media που τον υβρίζουν, ενώ ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει «βεντέτα» χρόνων.

Συγκεκριμένα, η κόντρα ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την οικογένεια Φλώρου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ο κ. Ευστάθιος Φλώρος, αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτής - όπως ο ίδιος ισχυρίζεται της Ελληνικής Λύσης- και «εκπαραθυρώθηκε» από το κόμμα.

Η σύγκρουση θα οδηγηθεί μάλιστα στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή έχει υποβάλλει μήνυση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν στήσει ψεύτικους λογαριασμούς στο «σκοτεινό» διαδίκτυο και «εκτελούν» τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ένα από τα θύματα -όπως ισχυρίζεται- είναι και ο ίδιος με το γνωστό τρόλ «ULTRA LISI NIKIFOROS» να τον στοχοποιεί με χυδαίες αναρτήσεις για την σεξουαλική του ταυτότητα. Από τα πιο ήπια σχόλια που δέχεται - σύμφωνα πάντα με τον ίδιο - γράφουν «τι δουλειά είχες στην Συγγρού με στολή ναύτη».

Ο φάκελος της μήνυσης διαβιβάστηκε στην Βουλή πριν από περίπου 10 ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ άλλων περιλαμβάνει διαλόγους από ομαδική συνομιλία στα social media που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του μηνυτή.

Η συγκεκριμένη μήνυση και το αίτημα της άρσης ασυλίας του κ. Βελόπουλου συζητούταν σήμερα στην Ολομέλεια όταν συνέβη η επίθεση. Κατά αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε και η ένταση καθώς ο Κωνσταντίνος Φλώρος ζητούσε τον λόγο επίμονα όμως κάτι τέτοιο δεν προβλέπονταν.