29 Απριλίου 2024

📺Νέο βίντεο από τη συμπλοκή στο Μαρούσι: Η στιγμή του αιματηρού επεισοδίου, έφυγε μόνος του ο ένας τραυματίας


Νέο βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι έρχεται στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του νυχτερινού μαγαζιού όπου συνεπλάκησαν δύο παρέες, διακρίνεται (στα δεξιά) η στιγμή της έντασης, όπου εκτιμάται πως μαχαιρώθηκε ο 23χρονος.

Στιγμές μετά, διακρίνονται δύο άτομα να φεύγουν από το μαγαζί, ο ένας τρέχοντας και ο άλλος με πιο αργό βήμα, κρατώντας την κοιλιά του, καθώς τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή.

Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται και ένα τρίτο πρόσωπο, κρατώντας ένα μπουφάν, το οποίο, σύμφωνα με το Mega, ανήκε στο θύμα. Το πρόσωπο που το κρατάει, το ακουμπά σε ένα σκαμπό και αποχωρεί από το σημείο. Στην άλλη πλευρά του μαγαζιού διακρίνονται άτομα να βαδίζουν γρήγορα προς τη σκηνή του επεισοδίου και αργότερα να τρέχουν να απομακρυνθούν.

Το χρονικό του επεισοδίου στο Μαρούσι

Οι δύο παρέες, που λογομάχησαν για ασήμαντη αφορμή στο μαγαζί τα ξημερώματα της Κυριακής, βγήκαν στην είσοδο για να λύσουν τις διαφορές τους. Εκεί εμφανίστηκε και το θύμα, το οποίο κάλεσε η μία παρέα. Ο 23χρονος έβγαλε όπλο, αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή, με αποτέλεσμα ο δράστης να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να τον μαχαιρώσει στον λαιμό. Το θύμα προσπάθησε να οπλίσει ξανά, αλλά βρέθηκε στο έδαφος αιμόφυρτο και λίγο μετά ξεψύχησε.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με τις δύο παρέες να τρέχουν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Ορισμένοι θαμώνες κοιτούσαν έντρομοι τα όσα συνέβαιναν, ενώ άλλοι δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη, καθώς βρίσκονταν μέσα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα του τραγουδιστή Νίκου Απέργη.

«Εκείνη τη στιγμή τραγουδούσα, ήμουν στη σκηνή και έμαθα για το περιστατικό αφού κατέβηκα από τη σκηνή. Ούτε εγώ, ούτε οι θαμώνες του μαγαζιού κατάλαβαν κάτι» δήλωσε ο τραγουδιστής για το αιματηρό επεισόδιο.