14 Μαΐου 2024

📺Ο Κασσελάκης τα βρήκε με τον 13χρονο που τον μπινελίκωσε στο Βόλο🤣👍 [βίντεο]


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον 13χρονο που προσήχθη και αφέθηκε ελεύθερος για την ομοφοβική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ψηφοφόρους του κόμματος στο Βόλο, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε χθες, Δευτέρα (13/5), τόσο με τον ανήλικο, όσο και με τους γονείς οι οποίοι του ζήτησαν συγγνώμη για την χυδαιότητα που είπε προς το πρόσωπό του ο γιος τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνομιλία ήταν σε ιδιαίτερα χαλαρό κλίμα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από τον 13χρονο εάν έρθει Αθήνα να συναντηθούν. Μάλιστα ο 13χρονος ζήτησε πως εάν τα καταφέρει θα ευθυμούσε να ξεναγηθεί στη Βουλή από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το βίντεο με την ομοφοβική επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στον Βόλο άκουσε κάποιο περαστικό να φωνάζει «π@@στάρα» με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει», ήταν η άμεση απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.