24 Μαΐου 2024

📺Κασσελάκης🤥🤥Κωλοτούμπα για το πόθεν έσχες μέσα σε 24 ώρες: Χθες έλεγε θα το δώσει πριν τις ευρωεκλογές, σήμερα είπε έως τις 30 Ιουνίου - Δείτε βίντεο


«Ας γελάσουμε και λίγο, πολύ αυστηροί έχετε γίνει όλοι ξαφνικά» απάντησε για το «δεν είσαι ο λογιστής μου»

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, το πλάνο εκσυγχρονισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το παρασκήνιο της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα, την εξωτερική πολιτική αλλά και την κατάθεση της δικής του δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια... εντυπωσιακή κωλοτούμπα, μέσα μόλις σε 24 ώρες. Μιλώντας χθες στο Action 24, έλεγε ότι θα δώσει τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης στη δημοσιότητα πριν από τις ευρωεκλογές, ωστόσο απόψε, στο ΟΝΕ, είπε ότι δεν οφείλει να δώσει τώρα το πόθεν έσχες, αλλά μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα το πράξει μετά τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου.

«Με ρωτάτε αυτή τη στιγμή για ένα πόθεν έσχες το οποίο οφείλω να το δώσω μέχρι 30 Ιουνίου. Δεν οφείλω να το δώσω τώρα» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης. Είπε επίσης ότι τηρεί τον νόμο» και εγκάλεσε τη ΝΔ ότι θέλει «να προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ο Στέφανος δεν είναι εντάξει».

«Είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου ο οποίος θα πρέπει να έχει νέα δεδομένα και εκείνη τη στιγμή να διαλέξει με ποιον είναι, με ποια μεριά της ιστορίας θα είναι» υποστήριξε για τη διαφάνεια στη ζωή των πολιτικών αρχηγών, ενώ απάντησε για την αποστροφή του στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι «δεν είσαι ο λογιστής μου» πως «ας γελάσουμε και λίγο, πολύ αυστηροί έχετε γίνει όλοι ξαφνικά. Αυτή η απάντηση δεν σας ταιριάζει, ο άλλος συγκαλύπτει έγκλημα στα Τέμπη...».

Δείτε τι είπε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και τι έλεγε μέχρι χθες


Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις 2 Απριλίου, μιλώντας τότε στον ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πει ότι θα έδινε την περιουσιακή του κατάσταση στη δημοσιότητα πριν τις ευρωεκλογές.