11 Μαΐου 2024

📺ΘΕΑ! ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ🤣😝Eurovision: Η Ισραηλινή έβαλε τους συνεργάτες της να την γιουχάρουν και να φωνάζουν υπέρ της Παλαιστίνης ενώ έκανε πρόβα-«Είμαι περήφανη για τη χώρα μου και το τραγούδι μας»


Ο αναβρασμός που επικρατεί στην Eurovision φαίνεται ότι δεν πτοεί την ισραηλινή συμμετοχή.

Η 20χρονη τραγουδίστρια Eden Golan έκανε πρόβες στα παρασκήνια και ζήτησε από τους συνεργάτες της να την γιουχάρουν και να φωνάζουν «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».Σε βίντεο φαίνεται τη 20χρονη στο καμαρίνι της να κάνει πρόβα το τραγούδι της «Hurricane» την ώρα που οι συνεργάτες της φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Η Eden Golan έχει συγκεντρώσει τις επικρίσεις των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης που απαιτούν τον αποκλεισμό της από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι διοργανωτές της Eurovision έχουν πάρει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν στήσει ατσάλινα φράγματα γύρω από τον χώρο διεξαγωγής του αποψινού τελικού. Ήδη χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Malmö Arena.

«Είμαι περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που κάναμε» λέει η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Την ώρα που ο τελικός της Eurovision 2024 βρίσκεται σε αναβρασμό, η εκπρόσωπος του Ισραήλ δηλώνει περήφανη για τη συμμετοχή της.

Η Έντεν Γκολάν, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με το τραγούδι «Hurricane», του οποίου η αρχική εκδοχή τροποποιήθηκε διότι θεωρήθηκε ότι είχε αναφορές στην αιματηρή επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σε ανάρτησή της λοιπόν, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της.

«Στέκομαι σε αυτή τη σκηνή με τόση υπερηφάνεια. Περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει γι' αυτό. Περήφανη για τη χώρα μου και τους ανθρώπους της» γράφει η καλλιτέχνιδα από το Ισραήλ και προσθέτει:

«Νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας από χιλιόμετρα μακριά ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να με λυγίσει. Απόψε μοιράζομαι τη φωνή μας και θα δώσω την καλύτερη ερμηνεία που μπορώ. Σας αγαπώ».