18 Ιουνίου 2024

📺Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο Ορμπαν έχει δίκιο


Η πολιτική της Ουγγαρίας κατά της woke και προσφυγολάγνας πολιτικής του ιερατείου των Βρυξελλών, η αποτροπή της παράνομης εισβολής ισλαμιστών και η ασφαλή φύλαξη των συνόρων της Ε.Ε.

Ο Ορμπαν ανήκει στην ένωση Τουρκόφωνων Χωρών, συμμετέχει στις συναντήσεις τους και φωτογραφίζεται σαν γύφτικο σκεπάρνι μαζί με τον Ερντογάν και κάτι περίεργους τύπους από την Κεντρική Ασία. Προβάλλει τη χριστιανική ταυτότητα των Μαγυάρων, αλλά δίνει σημασία στη γλωσσική και γενετική συγγένεια με τους Μεμέτηδες. Αλλωστε, έχει αίμα Ούννων στις φλέβες του. Αυτό το λέω ως πρόλογο, να κρατηθεί ως σημείωση, διότι, μαζί με τη φιλορωσική στάση της, οι δεσμοί της Ουγγαρίας με τον γιαλαντζί Σουλτάνο τη φέρνουν σε αντίθεση με τα συμφέροντά μας.

Ουδεμία προκατάληψη έχουμε με τους Μαγυάρους, πολύ περισσότερο με τις Μαγυάρες – βγάζουν και ωραία αλόγατα, είναι η χώρα των Ουσάρων, των αγέρωχων ιππέων. Αυτοί δημιούργησαν τη θρυλική παράδοση αυτών των αγέρωχων πολεμιστών, που το όνομά τους σημαίνει «ο εικοστός», διότι στρατολογούνταν ανά εικοσάδα ένας. Αυτό το απλό αριθμητικό κατέληξε συνώνυμο επίλεκτων μονάδων Ιππικού, με την ίδια στολή και το ίδιο πνεύμα μονάδας των Μαγυάρων που υπηρέτησαν σε διάφορους στρατούς.

Μαυροντυμένοι με έμβλημά τους μια νεκροκεφαλή με σταυρωτά κόκαλα πάνω στο γούνινο καπέλο τους, όπως ο δικός μας Ιερός Λόχος, σύμβολο περιφρόνησης του θανάτου, πολέμησαν για την Πολωνία, τη Γερμανία, την Αυστροουγγαρία, τη Γαλλία κ.ά. Ενας Ουσάρος Στρατηγός του Μεγάλου Κορσικανού έλεγε «Αν φτάσεις τα 30, δεν είσαι αληθινός Ουσάρος», διότι η απαράμιλλη γενναιότητά τους στην επέλαση συνήθως τους θέριζε νέους. Οι αυθεντικοί Ουσάροι, οι Μαγυάροι, πολέμησαν και τους Τούρκους, στην αποτυχημένη προσπάθεια των επιγόνων του Ερτογρούλ να πάρουν τη Βιένη και έτσι να απλώσουμε την καρδιά της Ευρώπης.

Τώρα, πώς αυτό το χριστιανικό Εθνος-κράτος, που πολέμησε τους Οθωμανούς και συνέτεινε στη συντριβή της επέκτασης του σουνιτικού Ισλάμ, έχει τέτοια κολλητήρια με το κράτος-συμμορία, είναι μεγάλη και σύνθετη συζήτηση. Από την άλλη, η Ουγγαρία του Ορμπαν ακολουθεί μια πολιτική σε ευθεία αντίθεση με τη woke και προσφυγολάγνα πολιτική του ιερατείου των Βρυξελλών. Με σθεναρή επιμονή και αυστηρότητα, η Ουγγαρία φυλάει τα σύνορά της, αρνείται να δεχτεί μουσουλμάνους πρόσφυγες, λαθρομετανάστες, προάγει τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και δεν επιτρέπει τις παλαβομάρες των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών και την άλωση της Παιδείας, του δημόσιου λόγου και εν γένει της κοινωνίας από τους ακτιβιστές των 62 «φύλων».

Για να το πω λιανά, ο Ορμπαν δεν χαμπαριάζει από όλη αυτή τη φασίζουσα προπαγάνδα, που έχει κατσικωθεί στον δικό μας σβέρκο. Το ιερατείο λοιπόν των Βρυξελλών επέβαλε στην Ουγγαρία εφάπαξ πρόστιμο 200.000.000 ευρώ, συν 1.000.000 ευρώ για κάθε μέρα που δεν συμμορφώνεται, αίροντας πύλας στη λαθρομετανάστευση και σπάζοντας μέση στον φασισμό του δικαιωματισμού. Ο Ορμπαν απάντησε πως «Οι παράνομοι μετανάστες είναι πιο σημαντικοί από τους Ευρωπαίους πολίτες για την Ε.Ε.» και φυσικά δεν κάνει βήμα πίσω. Ποιος υπερασπίζεται εν προκειμένω τις ευρωπαϊκές αξίες, τους τρεις πυλώνες, την Αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, πάνω στους οποίους ιδρύθηκε η ενωμένη Ευρώπη; Ο Ορμπαν ή οι ατζέντηδες των λαθροδιακινητών και της επέκτασης του Ισλάμ με επιδότηση από τα ταμεία της Ε.Ε.;

Η είδηση από μόνη της προδίδει μια διαστροφή, αποδεικνύει πως κάποιοι πειρατές έχουν υφαρπάξει την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και εργάζονται ενάντια στα συμφέροντα των Εθνών της, υπονομεύουν την εθνική και κοινωνική τους συνοχή, μάχονται τη χριστιανική ταυτότητά τους, αλλά ακόμη και την ίδια την ασφάλεια της Ευρώπης και τη μακροπρόθεσμη επιβίωσή της. Εχουμε λοιπόν αντίθετα συμφέροντα και απόψεις με τον Ορμπαν στις σχέσεις του με την Τουρκία, έχουμε όμως κοινά συμφέροντα απέναντι στη λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και την επέκταση του Ισλάμ. Και δεν είμαστε μόνον εμείς. Ολοι οι λαοί της Ευρώπης έχουμε κοινό αδήριτο συμφέρον την ανάσχεση της παράνομης μετανάστευσης, της «κανονικότητας» που σημαίνει «μπουκάρουν παράνομα και εμείς τους μοιράζουμε επιδόματα, παροχές, νόμιμη διαμονή».


Η γραφειοκρατία της Ε.Ε. είναι σήμερα ό,τι πιο αντιευρωπαϊκό υπάρχει, εχθρός των Εθνών, που έχουν ταυτότητα και κινδυνεύουν από την επιδοτούμενη δημιουργία ενός τεράστιου μαγνήτη παράνομης μετανάστευσης, κατά κανόνα αναφομοίωτων πελατών των δουλεμπόρων-διακινητών. Χρειαζόμαστε μια ριζική αλλαγή πολιτικής υπεράσπισης των ευρωπαϊκών συνόρων, της συλλογικής μας ασφάλειας, μαζικές απελάσεις των παρανόμων, καταστολή του ριζοσπαστικού Ισλάμ και της αυτοκτονικής αριστεράς που το σιγοντάρει, και επαναφορά της Ε.Ε. στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις», τουτέστιν στους τρεις πυλώνες που είναι τα βασικά στηρίγματα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Βασική προϋπόθεση, αντί να τιμωρούνται οι χώρες που αρνούνται να αυτοκτονήσουν, διευκολύνοντας την άλωσή τους, να κόψουμε κάθε επίδομα σε όσους εισέρχονται παράνομα, να γνωρίζουν πως τους περιμένουν μόνο σύλληψη, κράτηση, καταδίκη, απέλαση. Να χρησιμοποιήσουμε τους κοινοτικούς πόρους για τη χρηματοδότηση της οικονομικής ανάπτυξής μας και την ασφαλή φύλαξη των συνόρων, πραγματοποιώντας pushbacks και τιμωρώντας τις εγκληματικές οργανώσεις των διακινητών και των χωρών που τους υποκινούν, όπως η Τουρκία.

Φαήλος Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς
https://www.newsbreak.gr/apopseis/626963/o-ormpan-echei-dikio/