19 Ιουνίου 2024

🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️Απόστολος Λύτρας: Έκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση


Στο ΑΤ Παλλήνης μετέβη η Σοφία Πολυζωγοπούλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό

Σε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας. 

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό. Η κ. Πολυζωγοπούλου δεν προβλέπεται να κρατηθεί καθώς και η ίδια είναι δικηγόρος αλλά και γιατί πρόκειται για πλημμέλημα. Επίσης, δόθηκε σχετική εντολή από την κύρια εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Τριανταφύλλου, ότι δηλαδή αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, να αποχωρήσει από το ΑΤ. Έτσι, όπως ορίζει η διαδικασία, η μήνυση που υπέβαλε ο κ. Λύτρας, θα δικαστεί σε μια τακτική δικάσιμο.

Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια. Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

Σημειώνεται πως ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται την (Πέμπτη 20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αφού ήρθησαν οι περιοριστικοί όροι, θα οδηγηθεί στη φυλακή.