17 Ιουνίου 2024

ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗ ΝΥ;😜😜Πολάκης κατά Τσίπρα: Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και «βιώσιμης ανάπτυξης»


Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή το Ινστιτούτο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, που διοργανώνει Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, σήμερα και αύριο στην Αθήνα.

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”», τονίζει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει πως δεν χρειαζόμαστε «να κρατήσουμε απλά τη “φλόγα αναμμένη” δίπλα στα εικονίσματα».

Η ανάρτηση Πολάκη

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης γράφει τα εξής:

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”!

-Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!
-Πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελιτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!
-Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση της αξίας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν !!
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη “φλόγα αναμμένη» δίπλα στα εικονίσματα
Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!
Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!
Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα.
Αυτά απο μενα …κατ αρχήν!
Υγ. Και είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από το Συριζα.
Αλλά μην κολλάμε δίπλα στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας από τους αρχιτέκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφλήματα περί “βιώσιμης ανάπτυξης” με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”» ….