20 Ιουνίου 2024

🤣🤣«Απολύθηκε» και το τρολ Marka2!! από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη!


Η «αποτσιπροποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται στην Κουμουνδούρου

Και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να ακουμπά η εσωκομματική δίνη, στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς με αιχμές και πικρία γέμισε ξαφνικά το timeline ενός από τα πλέον δημοφιλή τρολς του διαδικτύου, που υποστηρίζουν φανατικά την Κουμουνδούρου.

Ο λόγος για τον γνωστό λογαριασμό «Marka2!!», ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την «Πεν Νταλαούρα», τη «Lina», την «Areti Athanasiou» και μερικούς ακόμα λογαριασμούς στην αναπαραγωγή και το θετικό σχολιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της -εντός και εκτός των τειχών- δράσης του.

Μάλιστα, ο λογαριασμός «Marka2!!» πρωταγωνίστησε στην εσωκομματική κούρσα για την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι, διαμορφώνοντας καθημερινά κλίμα υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και κατακεραυνώνοντας τους συνυποψήφιούς του.

Το τελευταίο διάστημα στήριζε την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συλλήβδην το αντιπολιτευτικό έργο της Κουμουνδούρου, ωστόσο η αινιγματική, τελευταία ανάρτησή του μάλλον υποδηλώνει το τέλος εποχής. Άλλωστε, οι τελευταίες αναρτήσεις του λογαριασμού ήταν αποθεωτικές για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναπαράγει τα λεγόμενα κορυφαίων στελεχών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιώργος Τσίπρας. 

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση: 


«Είναι απόλυτο δικαίωμα του @skasselakis να επιλέξει τους συνεργάτες του

Είναι απόλυτο δικαίωμα του να στελεχώσει το κόμμα όπως πιστεύει καλύτερα

Είναι ,όμως, σοβαρό λάθος να τραυματίζεις την αξιοπιστία σου και του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικές αφέλειες

Στέφανε μην αδικείς τον εαυτό σου» αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση το τρολ «Marka2!!», ρίχνοντας, όπως συνάγεται, αυλαία στην υποστηρικτική του συνδρομή προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Πρόεδρό του.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, σύμφωνα με την οποία «ο Μητσοτάκης βολεύεται με Κασσελάκη - Ανδρουλάκη». Δείτε την ανάρτηση: 


Δείτε την ανάρτηση για τον Γιώργο Τσίπρα, μετά από την απόλυσή του: