30 Ιουλίου 2024

📺Καρέ – καρέ η τρομακτική επίθεση καρχαρία σε σέρφερ – Βίντεο


Μια επίθεση καρχαρία σε σέρφερ στην Αυστραλία… διέρρευσε στα social media με έναν περίεργο τρόπο.

Συγκεκριμένα, βίντεο από παραλία της πόλης Νιούκαστλ δείχνει καρέ – καρέ την στιγμή επίθεσης ενός καρχαρία σε ανυποψίαστο σέρφερ, λίγα μέτρα από την ακτή.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το βίντεο «ανέβηκε» στο διαδίκτυο μέσω ενός υπολογιστή μέσα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στην οθόνη του οποίου φαίνεται να παίζει η σχετική επίθεση.

Ισπανία: Η στιγμή που καρχαρίας ορμά σε παραλία σκορπώντας τον πανικό – Βίντεο
Ανατριχιαστική επίθεση
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο αυτό, κάποιος έχει χρησιμοποιήσει πιθανώς το κινητό του τηλέφωνο για να καταγράψει το περιστατικό, μιας και το υλικό βρισκόταν στην κατοχή της Αστυνομίας.

Στο βίντεο φαίνεται ένα τεράστιο ραχιαίο πτερύγιο και αυτό της ουράς του καρχαρία, την ώρα που επιτίθεται σε άτυχο σέρφερ, ο οποίος κολυμπάει απεγνωσμένα για να γλιτώσει από τα φονικά σαγόνια.

Καρχαρίας καταβροχθίζει φώκια σε δημοφιλή παραλία – Ανατριχιαστικό βίντεο
Πρόκειται για τον Κάι ΜακΚένζι, 23 ετών, ο οποίος από αυτή την καταγεγραμμένη από τις Αρχές επίθεση έχασε το δεξί του πόδι. Μάλιστα, σε σχετικές φωτό φαίνεται και η ζημιά που υπέστη η σανίδα άτυχου νεαρού μετά την επίθεση του κήτους.


Η σανίδα του σέρφερ/ΠΗΓΗ: Instagram

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο, ο καρχαρίας είναι ένας μεγάλος λευκός, μήκους τουλάχιστον τριών μέτρων.

Για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο, η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: