26 Ιουλίου 2024

Παύλος Πολάκης συνεχίζει να υπογράφει σαν ΣΥΡΙΖΑ: «Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν» – Βολές κατά της Αθηνάς Λινού με νέα ανάρτησή του


«Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν!», αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας ότι «Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος!».

Παράλληλα, εξαπολύει βολές κατά της Αθηνάς Λινού σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη «συγγνώμη» εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός.. Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα! Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης στην δημόσια υγεία και όχι για ανύπαρκτο «μπούλινγκ» σε μια μετακλητή του Άδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!!».

«Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο!!!», προσθέτει.

Καταλήγοντας, υπογράφει την ανάρτηση με την ιδιότητα του βουλευτή Χανίων και του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, της ΟΜ Σφακίων.