26 Ιουλίου 2024

📺Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)


Με κάθε επισημότητα ο Γάλλος πρόεδρος υποδέχθηκε αρχηγούς κρατών και υψηλούς καλεσμένους - Δείτε βίντεο από την υποδοχή των καλεσμένων

Δείπνο προς τιμήν ηγετών και προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Εμανουέλ Μακρόν στο Μουσείο του Λούβρου.

Στο δείπνο παρακάθησαν περίπου 500 καλεσμένοι, αρχηγοί κρατών -ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσέρχονται στο δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος, με τη βασίλισσα Ματθίλδη, οι οποίοι έφτασαν με τα παιδιά τους, το βασιλικό ζεύγος από την Ισπανία, Φίλιππος ΣΤ' και Λετίθια, η πριγκίπισσα Άννα, ο βασιλιάς της Δανίας Φρέντερικ και η βασίλισσα Μαίρη, καθώς και η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία εκπροσωπεί τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των ηγετών:


Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο


Στιγμιότυπο από την ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν στους προσκεκλημένους


Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Μπριζίτ Μακρόν χαιρετά τους προσκεκλημένους στο Λούβρο