16 Ιουλίου 2024

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Συρεγγέλα: Φραστικό ατόπημα Πολάκη🤣🤦‍♂️ – Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής


Σάλο έχει προκαλέσει η απαράδεκτη επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στην γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, σε τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχαν με αφορμή τους ισχυρισμούς του – που διαψεύστηκαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη – ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη πολλές φορές να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, όμως ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά κατέφυγε σε ύβρεις και υποτιμητικές εκφράσεις προς τη συνομιλήτριά του.

«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν κάποιες ενδεικτικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης.

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA ζήτησε τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, πηγές ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα διαγραφής Πολάκη, όπως κάλεσε η κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλο Πολάκη, τον Στέφανο Κασσελάκη να πράξει.

«Πρόκειται για φραστικό ατόπημα, δεν υπάρχει θέμα διαγραφής», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το θέμα είναι ότι εκατοντάδες ανασφάλιστοι πολίτες δεν μπορούσαν να γράφουν φάρμακα και εξετάσεις.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να απεγκλωβιστεί πετώντας την μπάλα στην εξέδρα», σημειώνουν.

Την ίδια ώρα επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε στην κυρία Συρεγγέλα για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη, επισημαίνοντας πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκαλέσει τον Δημήτρη Κυριαζίδη για το ομοφοβικό σχόλιο που είχε κάνει εναντίον του.