08 Ιουλίου 2024

📺«Απόβαση» του Στρατού Ξηράς στο... TikTok – Δείτε βίντεο


Ο Στρατός Ξηράς σπάει ένα μεγάλο ταμπού γύρω από τα social media και γίνεται ο πρώτος Στρατός του ΝΑΤΟ που εισέρχεται με επίσημο λογαριασμό στο Tik Tok.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) συνεχίζει τις δράσεις εξωστρέφειας, προβάλλοντας το έργο του Στρατού Ξηράς, με στόχο να ενισχύσει όχι μόνο το επικοινωνιακό προφίλ αλλά και την αποδοχή του στους κόλπους της κοινωνίας.

Κι ενώ το δημοφιλές μέσο δικτύωσης Tik Tok τελεί υπό την μέγγενη αυστηρού ελέγχου και δίωξης σε ΗΠΑ και Ε.Ε., ο Ελληνικός Στρατός αποφασίζει να κάνει ένα τολμηρό βήμα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας προσέγγισης κυρίως των νέων ανθρώπων αλλά και προβολής του έργου του στην κοινωνία.

Στρατός Ξηράς- Tik Tok

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μετρώντας μόλις μερικές ημέρες ζωής, ο λογαριασμός μετράει ήδη περισσότερους από 1.700 ακόλουθους και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Ο λογαριασμός του Στρατού Ξηράς στο Tik Tok είναι αυτός: https://www.tiktok.com/@hellenic_army

Ήδη έχουν αναρτηθεί 3 βίντεο με τις δράσεις που έχει αναλάβει ο Στρατός αλλά και εντυπωσιακές εικόνες από ασκήσεις, με τις ρίψεις βολών από το πυροβολικό και την Αεροπορία Στρατού να κλέβουν τις εντυπώσεις.

@hellenic_army__ Θάρρος, Δύναμη, Αποφασιστικότητα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🇬🇷 #hellenicarmy #army #armedforces #greece🇬🇷 #ΕλληνικόςΣτρατός ♬ πρωτότυπος ήχος – Hellenic Army General Staff

Το τελευταίο βίντεο φέρει τίτλο: Ξηρά, Θάλασσα, Αέρα και δείχνει τα καλύτερα στιγμιότυπα από πρόσφατες ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση πολλών νέων αποκτημάτων του Στρατού, όπως τα θωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης Μ1117 αλλά και τους «Ινδιάνους του Αιγαίου» τα ελικόπτερα Kiowa Warrior.

@hellenic_army__ Ξηρά,Θάλασσα,Αέρας ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🇬🇷 #hellenicarmy #army #armedforces #greece🇬🇷 #ΕλληνικόςΣτρατός ♬ original sound – Hellenic Army General Staff

Στο πρώτο βίντεο, με τίτλο «Αποφασιστικότητα, Πειθαρχία, Ευελιξία ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ» επικοινωνήθηκαν οι δυνατότητες που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με έμφαση στον Έβρο και τη δυνατότητα διάβασης κάθε ποταμού.

@hellenic_army__ Αποφασιστικότητα, Πειθαρχία, Ευελιξία ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🇬🇷 #hellenicarmy #army #armedforces #greece🇬🇷 #ΕλληνικόςΣτρατός ♬ πρωτότυπος ήχος – Hellenic Army General Staff