09 Αυγούστου 2024

📺Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκπληκτικός Κουρουγκλίεφ υπέταξε τον Λόρενς μέσα σε 37'' και διεκδικεί χάλκινο-Ήττα για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη στην πάλη-Δέκατος ο Κυνηγάκης


Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση στα ρεπεσάζ, ο Κουρουγκλίεφ υπέταξε τον Τζέιντεν Λόρενς με τεχνική υπεροχή (10-0), έχοντας πλέον ένα ακόμα εμπόδιο μπροστά του για το χάλκινο μετάλλιο

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ πραγματοποίησε μια εκπληκτική και απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση επί του Αυστραλού, Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς, τον οποίο και νίκησε με τεχνική υπεροχή (10-0), στον πρώτο γύρο των ρεπεσάζ της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών των Ολυμπιακών Αγώνων.




Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη στην πάλη - Ελπίζει μέσω των ρεπεσάζ

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης γνώρισε την ήττα στον αγώνα του προημιτελικού ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 74 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 8-2 από τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Tατζικιστάν και πλέον θα περιμένει να δει αν ο αντίπαλος του θα φτάσει μέχρι τον τελικό προκειμένου να τον στείλει στα ρεπεσάζ για μια δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.



\

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δέκατος ο Άλκης Κυνηγάκης στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης!

Έπειτα από μια τιτάνια προσπάθεια στα θολά και δύσκολα νερά του Σηκουάνα, ο Άλκης Κυνηγάκης τερμάτισε δέκατος στα 10 χιλιόμετρα μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είχε καταλάβει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, βρέθηκε στο γκρουπ των προπορευόμενων μέχρι το τέλος της κούρσας, δίχως όμως να μπορέσει να μπει στη μάχη των μεταλλίων. Κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 1:52:37.2 και έδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ του αγωνίσματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άνεση ο Ούγγρος Κρίστοφ Ρασόβσκι, ενώ τον ακολούθησαν ο Γερμανός Όλιβερ Κλέμετ και ο έτερος Ούγγρος Ντέιβιντ Μπέτλεχεμ, ο οποίος κέρδισε σχεδόν στη... χεριά -για 0.6 δευτερόλεπτα- τον Ιταλό Ντομένικο Ασερένζα!