09 Αυγούστου 2024

Πα-τέρας στο Ξηροκάμπι Σπάρτης βιντεοσκοπούσε όσα αίσχη έκανε στην ανήλικη κόρη του!


Συγκλονισμένη η κοινωνία της Σπάρτης - Πατέρας που επι 5 χρόνια κατηγορείται ότι ασελγούσε και προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του βιντεοσκοπούσε τα αίσχη του…
 
ΣΠΑΡΤΗ. Στον Εισαγγελέα Σπάρτης θα οδηγηθεί σήμερα ο 40χρονος πατέρας κατηγορούμενος για βιασμό της 10χρονης κόρης του στο Ξηροκάμπι της Σπάρτης. Ο άνδρας συνελήφθη σήμερα το πρωί και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Η μητέρα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Notospress η μητέρα που δεν ζει πλέον με τον σύζυγό της πληροφορήθηκε από την κόρη της όσα, κατά δήλωσή της 10χρονης, είχε υποστεί από τον πατέρα της. Αμέσως κατήγγειλε στην Αστυνομία τα γεγονότα και η Ασφάλεια άμεσα, σε λίγες ώρες, εντόπισε τον πατέρα στο σπίτι του στο Ξηροκάμπι και μετά από έρευνα στο κινητό του τον συνέλαβε σχηματίζοντας ένα βαρύ κατηγορητήριο για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κατηγορείται για ασέλγεια εδώ και 6 χρόνια

Εδώ και 6 χρόνια, από την ηλικία των 4 ετών ο 40χρονος πα-τέρας σύμφωνα, με τις πληροφορίες, κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του και ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όλα άρχισαν όταν ο μεγαλύτερος αδερφός βρήκε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό. Ο μικρός εξιστόρησε το γεγονός στη μητέρα του με την αδερφή του να είναι παρούσα η οποία και ξέσπασε σε κλάματα για να εξιστορήσει λίγο αργότερα όσα είχε υποστεί από τον πατέρα της. Η μητέρα αμέσως απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Κατά πληροφορίες σκηνές και στιγμιότυπα απ’ όσα κατηγορείται ότι έκανε ο πατέρας στην κόρη του τα είχε βιντεοσκοπήσει στο κινητό τηλέφωνο που κατέσχεσε η Αστυνομία.

Ο 40χρονος είναι εργάτης σε εργοστάσιο Ελιάς στον Δήμο Σπάρτης. Κατάγεται από την Αθήνα. Εδώ και καιρό δεν ζούσε με τη γυναίκα του και έτσι, προφανώς, έβρισκε την ευκαιρία να προβαίνει στις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται όταν βρισκόταν με την κόρη του στο σπίτι του, χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας κατάφερνε να βρίσκεται με όλη την οικογένεια σε γιορτές, γενέθλια, κ.λ.π. χωρίς να κινεί καμία υποψία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».