28 Αυγούστου 2024

😎🍿ΣΥΡΙΖΑ-Καραμέρος🤡: «Αν πάμε σε ψηφοφορία σήμερα, θα διαλυθούμε»😂😝


Σφοδρή αντιπαράθεση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση Κασσελάκη για αντικατάσταση του Φάμελλου από τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και άρνηση του τελευταίου να παραιτηθεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω Zoom, στην εισήγησή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε ευρύτατες αλλαγές προσώπων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και συγκεκριμένα την αλλαγή των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και του προέδρου της ΚΟ. Συγκεκριμένα, στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου εισηγήθηκε να τοποθετηθεί ο Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος ο Σωκράτης Φάμελλος αρνήθηκε να παραιτηθεί και ζήτησε να γίνει μομφή εις βάρος του και μυστική ψηφοφορία.

Κεδίκογλου και Καραμέρος πρότειναν να αναβληθεί η ΚΟ

Μετά την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, τον λόγο πήραν οι παρόντες βουλευτές και επικράτησε κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων. Συμεών Κεδίκογλου και Γιώργος Καραμέρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξαν τελικά την πρόταση να αναβληθεί η συνεδρίαση και οι αποφάσεις να ληφθούν σε δεύτερο χρόνο.

«Αν πάμε σε ψηφοφορία σήμερα, θα διαλυθούμε ή θα διχαστούμε έτι περαιτέρω. Προτείνω διακοπή της συνεδρίασης της ΚΟ και συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου με τη σύνθεση που προβλέπει το καταστατικό, φυσική παρουσία του προέδρου, προκειμένου να βρεθεί συναινετική λύση» φέρεται να είπε ο κ. Καραμέρος.

Συνεργάτες του κ. Κασσελάκη εμφανίζονται αποφασισμένοι να γίνει απόψε η ψηφοφορία.

H πρόταση Κασσελάκη για αντικατάσταση Φάμελλου με Παππά

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πρόταση για πρόεδρο της ΚΟ τον Νίκο Παππά στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου επισφραγίζει μια νέα συμμαχία ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕ και μιας πιθανής πρότασης μομφής κατά της ηγεσίας από τον Παύλο Πολάκη.

Ας σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Φάμελλος και η Όλγα Γεροβασίλη, τον περασμένο Ιούνιο, είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους με τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ημερομηνία με τις εκλογές για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.