27 Σεπτεμβρίου 2024

Αγοραστής-μυστήριο για την περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Σκότωσαν» ρετιρέ με θέα Ακρόπολη για… 25.000€


Αναπάντητα ερωτήματα και περίεργες συμπτώσεις πίσω από τις αλλαγές ιδιοκτησίας.

Ένα θρίλερ μυστηρίου με πολλούς αγνώστους πρωταγωνιστές εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό με την κληρονομιά του Νίκου Σεργιανόπουλου, που δολοφονήθηκε άγρια το 2008 στο σπίτι του. Ολόκληρη η περιουσία του είχε μεταφερθεί σε συγγενείς του, με ένα μέρος αυτής να πηγαίνει στον αδερφό του.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες, με την αλλαγή ιδιοκτησίας ενός εκ των διαμερισμάτων του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στο Πρώτο Θέμα μέρος της περιουσίας του Νίκου Σεργιανόπουλου πέρασε μετά τον θάνατό του στην κατοχή του αδελφού του Λεωνίδα Λαγουδάκη. Ο Λεωνίδας Λαγουδάκης στις 10 Νοεμβρίου του 2016 πέθανε και όλη του η περιουσία πέρασε σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία μέσω δημόσιας διαθήκης.

Όπως ανέφερε ο Φρίξος Δρακοντίδης η περιουσία του μετά από τον αδελφό του ηθοποιού πέρασε στη Μ.Κ.Ο. και από εκεί ένα από τα διαμερίσματα σε 28χρονη ιδιώτη, η οποία το αγόρασε έναντι μόλις 25.000€. Η τιμή αυτή για ένα ρετιρέ στο κέντρο με θέα την Ακρόπολη θεωρείται «σκότωμα», ενώ οι συμπτώσεις συνεχίστηκαν μετά την αγορά του σπιτιού. Η 28χρονη φαίνεται ότι μετά την αγορά του σπιτιού έκανε μεταφορά τους τίτλους ιδιοκτησίας σε ιδιοκτήτη επιχειρήσεων εστίασης.

Οι συμπτώσεις και τα αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζονται καθώς ο νέος ιδιοκτήτης, κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ήταν καλός φίλος του αδερφού του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στο μαγαζί εστίασης που έχει έτρωγε συχνά ο αδερφός του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν φύγει από τη ζωή. Επομένως ήξερε για την ύπαρξη του σπιτιού προς πώληση.

Ο στενός φίλος και δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Σωκράτης Προβατάς, μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε ότι παρότι δεν είχε ρωτήσει ποτέ τον Νίκο Σεργιανόπουλο, από θέμα τακτ, αν είχε κάνει διαθήκη, μπορεί να εγγυηθεί από όσο ήξερε τον χαρακτήρα του ηθοποιού πως δεν είχε γίνει διαθήκη.

Ο Φρίξος Δρακοντίδης πρόσθεσε στο φινάλε της κουβέντας, ότι υπάρχουν συγγενείς του Νίκου Σεργιανόπουλου στην Κρήτη οι οποίοι πείστηκαν από τρίτο πρόσωπο να μην κάνουν αποδοχή της κληρονομιάς του με την αιτιολογία ότι ο αδερφός του Νίκου Σεργιανόπουλου έχει χρέη.