27 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ που αποκαλούσε «σκουπίδι» ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας σε βίντεο στο TikTok


Στη σύλληψη ενός 41χρονου που καταφερόταν σε βίντεο στο TikTok με απρεπείς εκφράσεις εναντίον αστυνομικών της Τροχαίας και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας παράλληλα το κοινό σε βίαιες πράξεις σε βάρος τους προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο ο 41χρονος αναφέρονταν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της Διευθύντριας Τροχαίας Θεσσαλονίκης και προέτρεπε τον κόσμο να συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της. Συγκεκριμένα, στο βίντεο ο συλληφθείς αποκαλούσε «σκουπίδι» την ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας, σύμφωνα με το thestival.gr.


«Να μαζευτούμε έξω από το σπίτι της και έξω από το σκουπίδι που δίνει εντολές να μας αφανίσει σαν πόλη και σαν χώρα και να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα μπας και καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα κοιμάται μια ζωή αλλά θα σηκώσει κεφάλι και θα κόψει κεφάλια που τον φέρνουν σε αυτή τη θέση», λέει ο 41χρονος στο εν λόγω βίντεο.

Ο 41χρονος ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.