20 Σεπτεμβρίου 2024

🤣🤷‍♂️Σπίρτζης: Όταν έχει μείνει 7% στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να προηγείται ο Κασσελάκης - Θα φύγω αν εκλεγεί ξανά


Ως «τα αποτελέσματα μιας τραγικής καταστροφικής πρακτικής του Κασσελάκη που οδήγησε και στην έκπτωσή του» χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης τα αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σχολιάζοντας πως «όταν έχει μείνει 7% στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να προηγείται ο Κασσελάκης».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «αν ξαναβγεί ο Κασσελάκης εγώ δεν θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ. Με χωρίζει πολιτικό και πολιτισμικό χάος».

«Δεν μπορεί ένα κόμμα εξουσίας που υπέστη τις δύο ήττες το 2023 και έβγαλε έναν νέο άνθρωπο για πρόεδρο και μάλιστα μετά τον πρώτο μήνα σε αυτό το κόμμα έμειναν όσοι τον στήριξαν, να μετατρέπεται σε μονοπρόσωπο κόμμα χωρίς σχέδιο και πολιτικές προτάσεις. Που έχει στο επίκεντρό του τον πρόεδρό του και με θέματα ξένα από την πολιτική. Δεν αναφέρομαι μόνο στην προσωπική θέση αλλά και στην επίδειξη πλούτου, την απουσία πολιτικών εκδηλώσεων με μια προεκλογική εκστρατεία επικεντρωμένη στην προσωπική του ζωή και χωρίς πολιτικές θέσεις» συνέχισε ο κ. Σπίρτζης.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «είναι ζητήματα που ευτέλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, έχασε τη σοβαρότητά του αντί να χτίσει στην αξιοπιστία του».

«Ο κ. Κασσελάκης λέει πολλά ανέκδοτα που μετά τα αναιρεί. Είναι ο πρόεδρος της ορθής επανάληψης. Πείτε μου εσείς ποιος ήταν ο πόλεμος και η δολιοφθορά και οι υπονομευτές στον κ. Κασσελάκη εκτός από τον εαυτό του;» αναρωτήθηκε ακόμα ο πρώην υπουργός.

Όσον αφορά, τέλος, τις καταγγελίες περί bullying, είπε «βέβαια συνέβαιναν αυτά. Δεν τα έλεγαν συνάδελφοί σας πριν την Κυριακή των ευρωεκλογών; Δεν αποχώρησαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας από τη συνεδρίαση όταν είχε άθλια συμπεριφορά ο κ. Κασσελάκης και έλεγε "όποιου δεν του αρέσει, να φύγει". Υπάρχουν και χειρότερα: συνεδριάσεις του Εκτελεστικού Γραφείου που συμμετείχε διαδικτυακά με ανοίκειες εκφράσεις».