20 Σεπτεμβρίου 2024

📺Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ'ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ😜🤦‍♂️Δέσποινα Μοιραράκη: Είχα μια τεράστια δυσκολία με τα χαλιά για το υπ. Τουρισμού, τους έκανα και μια καλύτερη τιμή


Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο Μega για τα χαλιά που αγόρασε το υπουργείο Tουρισμού, εξηγώντας πώς ο ντόρος που δημιουργήθηκε ήταν αδικαιολόγητος.

«Η υπουργός διάλεξε τα περσικά χαλιά και το υπουργείο τα αγόρασε. Δεν έχω πληρωθεί ακόμα, είναι πολύ νωρίς, το δημόσιο δεν πληρώνει άμεσα. Ευελπιστούμε ότι προς τα Χριστούγεννα θα έχουμε πληρωθεί.

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αξία τους είναι 14.000, τους έκανα και μία καλύτερη τιμή- Η υπουργός ήθελε να είναι οικονομικά

Η αξία τους είναι 14.000. Το υπουργείο αποφάσισε μετά από 15 χρόνια να κάνει μία ανακαίνιση και με κάλεσε να με ρωτήσει για το τι χαλιά να χρησιμοποιήσουμε. όμως είχα μια τεράστια δυσκολία γιατί η υπουργός ήθελε να είναι οικονομικά αλλά να είναι και μεγάλα και ποιοτικά. Όλα μαζί αυτά δεν γίνονται. Τελικά αποφασίσανε να πάρουν αυτά τα δύο χαλιά. Τους έκανα και μία καλύτερη τιμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένα τέτοιο χαλί θέλει 4 χρόνια να φτιαχτεί. Τους έκανα πολύ καλή προσφροά. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω σε υπουργείο χαλιά. Έχω δώσει στο υπουργείο Εξωτερικών, στο Ναυτιλίας, στο Παιδείας, στο Άμυνας, στο Μέγαρο Μαξίμου. όλα όσα αγοράζει το δημόσιο, δεν τα παίρνει ο εκάστοτε υπουργός στο σπίτι του. Δεν ξέρω γατί πειράχτηκαν. Δεν πρέπει να είναι η χώρα μας όμορφη, πώς θα προσεγγίσουμε κόσμο, πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να βλέπουμε σκοροφαγωμένα πατώματα;».