02 Οκτωβρίου 2024

Βίντεο-σοκ: Αμαξίδιο του γκολφ το πήρε η κατηφόρα αφού χάλασαν τα φρένα -Τραυματίστηκαν 4 επιβάτες


Ένα αυτοκινητάκι του γκολφ κατέβηκε δρόμο, εκτός ελέγχου, αφού χάλασαν τα φρένα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβάτες του.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό με το χαρακτηριστικό όχημα μεταφοράς των παικτών του γκολφ και του εξοπλισμού τους να κατρακυλάει σε ένα δρόμο, αφού υπέστη καταστροφική βλάβη στα φρένα, μετέδωσε η Daily Mail.

Το κόκκινο αμαξάκι κατρακύλησε στην πλαγιά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς ο οδηγός του προσπαθούσε να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκρουση. Το αμάξι τελικά αναποδογύρισε καθώς έφτανε στο κάτω μέρος της πλαγιάς.

Το αυτοκινητάκι του γκολφ εκτός ελέγχου

Στη συνέχεια έσπασε ένα ξύλινο φράκτη και εξαφανίστηκε από το πλάνο. Το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στο Pinnacle Point Estate στο Mossel Bay, ανατολικά του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο όχημα διέμεναν σε ένα ακίνητο στο κτήμα και οδηγούσαν προς το Oyster Bay τη στιγμή του ατυχήματος. Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και δύο άνδρες και μια άλλη γυναίκα έφεραν ελαφρά τραύματα από την τραυματική εμπειρία. Ο γενικός διευθυντής του Pinnacle Point Estate δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Οι φιλοξενούμενοι… έχασαν τον έλεγχο του αμαξιδίου του γκολφ ως αποτέλεσμα αυτού που φαίνεται να ήταν μια βλάβη των φρένων».