08 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Έκανε μήνυση σε 47χρονη stalker που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του


Μήνυση σε 47χρονη γυναίκα, η οποία τον παρενοχλούσε επί σειρά ετών στο σπίτι του, κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day η παρενόχληση του δημοφιλούς τραγουδιστή από τη θαυμάστριά του ξεκίνησε το 2019.

Η γυναίκα φέρεται να έδινε συχνά το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του τραγουδιστή, όπου, αρχικά, άφηνε κάποια γράμματα, σημειώματα, αλλά και προσωπικά της αντικείμενα -δώρα προς τον Γιάννη Πλούταρχο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμπεριφορά της 47χρονης άρχισε να κλιμακώνεται στην πάροδο των χρόνων, με τη σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου να προχωρά το 2021 σε καταγγελία. Τότε, στη 47χρονη έγινε σύσταση από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί κάποια μήνυση.

Ωστόσο, η 47χρονη συνέχισε να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του τραγουδιστή μέχρι και το 2022, με την ίδια, μάλιστα, να παραμένει αρκετές ώρες, ενώ φέρεται να έφτασε στο σημείο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού, αλλά να πέφτει κα μπροστά σε όποιο αυτοκίνητο έβγαινε από το υπαίθριο πάρκινγκ της οικίας του Γιάννη Πλούταρχου, σε απόπειρές της να τον προσεγγίσει και να του μιλήσει.

Δικηγόρος της 47χρονης stalker του Γιάννη Πλούταρχου: Ήταν ερωτευμένη, οι σκοποί της ήταν αγνοί
Σύμφωνα τόσο με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όσο και με τη συνήγορο της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα φέρεται να έχει συμμορφωθεί απόλυτα τα τελευταία δύο χρόνια και να έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον τραγουδιστή.

Πλέον, έχει φτάσει και η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης, με τη 47χρονη να κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου.

«Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα πολύ ηθική που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της 47χρονης στο Happy Day.