28 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΟ😜😂ΣΥΡΙΖΑ: Η περίεργη παρουσία του Πέτρου Παππά στις θέσεις των επισήμων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης


Η εθιμοτυπία προβλέπει πώς τις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις καταλαμβάνουν οι πρόεδροι των κομμάτων, οι ντόπιοι βουλευτές και αιρετοί, αλλά και οι εκλεγμένοι σε πανελλαδική κλίμακα.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την στρατιωτική παρέλαση, ενώ στην εξέδρα των επισήμων βρισκόταν και ο Νικόλας Φαραντούρης ως ευρωβουλευτής.

Ο Σωκράτης Φάμελλος βρέθηκε στο Λαγκαδά για να παρακολουθήσει την παρέλαση και να καταθέσει στεφάνι. Λίγο αργότερα μετέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ -μιας και είναι βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης- αρκέστηκε να συνοδεύσει τον Νίκο Παππά στις δηλώσεις του.

Ερωτηματικό προκάλεσε το γεγονός ότι και ο Πέτρος Παππάς βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης. Και αυτό γιατί είναι βουλευτής Κιλκίς, δεν εκλέγεται στην Α' Θεσσαλονίκης, ούτε είναι βουλευτής επικρατείας. Αξιοποίησε πάντως την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων με τον Νίκο Ανδρουλάκη.