Σελίδες

16 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμιτίζει το κλίμα ο Κασσελάκης με τις εγγραφές μελών στη σελίδα του, λένε στελέχη του κόμματος


«Θέλει να μετρήσει δυνάμεις» - «Δεν έχει προηγούμενο» η εγγραφή μελών σε προσωποπαγή πλατφόρμα αναφέρουν στελέχη της πλειοψηφίας

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η πρόσκληση που απηύθυνε στα μέλη του κόμματος, αλλά και στους υποστηρικτές του ο έκπτωτος Πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης να εγγραφούν εκτός από τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην προσωπική του ιστοσελίδα, την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστότοπου του κ. Κασσελάκη κοινοποιήθηκε αμέσως μόλις προβλήθηκε η συνέντευξη, δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το τεταμένο κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς κορυφαία στελέχη θεώρησαν ότι υπήρξε «το κατεξοχήν μήνυμα» που ήθελε να εκπέμψει ο έκπτωτος Πρόεδρος του κόμματος, προκειμένου να μετρήσει εσωκομματικά δυνάμεις, αλλά και για να προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα, όπως επισημαίνουν.

Στελέχη της πλειοψηφίας σχολίαζαν πως «δεν έχει προηγούμενο» η εγγραφή μελών σε προσωποπαγή πλατφόρμα, με τα δεδομένα να αλλάζουν στο εξής αναφορικά με τη στάση τους στις ραγδαίες εξελίξεις.

Παράλληλα, θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων ήγειρε, με ανάρτησή του, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της «ομάδας Πολάκη» σχολιάζοντας ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθέτησε αυτόν τον ιστότοπο που χρησιμοποιεί παραποιημένο το όνομα του κόμματος, όσο απίστευτο και αν ακούγεται».

Σημειωτέον ότι, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο, «ο επισκέπτης/χρήστης αναλαμβάνει τον σχετικό κίνδυνο και οποιοδήποτε τυχόν έξοδο προκύψει», σε περίπτωση «ιών» ή «επιζήμιων συστατικών».