25 Οκτωβρίου 2024

📺Περικλής Κονδυλάτος: Έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές-Γιατί Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους;


Την αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη, για το αν υπάρχουν και άλλοι ομοφυλόφιλοι στον χώρο, εκτός από τον ίδιο και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», με τον ίδιο να δέχεται ερωτήσεις, μεταξύ άλλων, για τη Βίκυ Καγιά, αλλά και τις αντιδράσεις για τη θεατρική παράσταση Brokeback Mountain.

Ο ίδιος, κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη σε podcast, όπου ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε πει, μεταξύ άλλων: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνον εγώ και ο Φώτης (Σεργουλόπουλος). Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι, και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Ένας που είναι ζεν πρεμιέ για παράδειγμα, αν κάνει coming out, δεν ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο».

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές, δεν τους ενοχλεί κανένας

Σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου, ότι προτιμά τη Βίκυ Καγιά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του Shopping Star, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που από μόνοι τους έχουν μία πολύ μεγάλη λάμψη. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί με αυτό, δεν είναι κάτι που έκανε. Επομένως είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα τόσο χαρισματικό πλάσμα με ανθρώπους που ίσως να είναι λίγο κατώτεροι. Δεν ξέρω πώς να το πω ευγενικά. Δύο κορίτσια έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, η Κουντουρά και η Κουλιανού».

Μιλώντας για τις αντιδράσεις στη θεατρική παράσταση Brokeback Mountain, ο ίδιος σημείωσε: «Εδώ ο Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο και δεν ήταν και ζεϊμπέκικο. Μου θύμισε κάτι άλλο. Σε αυτή τη χώρα ειλικρινά νομίζω ότι έχω κατέβει από κάποιο UFO. Τα θέματα με τους ομοφυλόφιλους είναι τόσο κουραστικά πλέον, μπορεί να έκαναν κάποια αίσθηση τη δεκαετία του ’80 και να προκαλούσαν έναν διχασμό. Τώρα είναι παλιακά και ξεπερασμένα. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, όποιος θέλει ας μην πάει να δει το έργο. Εγώ, ας πούμε, δεν θα πάω να το δω, γιατί δεν με ενδιαφέρει».


Καλούμενος, τέλος, να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη, για το αν υπάρχουν κι άλλοι ομοφυλόφιλοι στον χώρο εκτός από τον ίδιο και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Γιατί πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους; Γιατί; Τους απαγόρευσε να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν στο κρεβάτι τους; Τους κυνήγησε κανείς; Γιατί το τραβάμε όλο αυτό; Δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές και με τους ανθρώπους που βγαίνουν και ουρλιάζουν. Δεν τους ενοχλεί κανένας. Ας ζήσουν τη ζωή τους και να αφήσουν και εμάς να ζήσουμε, έλεος».