25 Οκτωβρίου 2024

📺Ηρωίδα γιαγιά έσπρωξε την εγγονή της για να μην την παρασύρει ΙΧ, χτύπησε την ίδια -Δείτε το βίντεο


Μια γιαγιά έσωσε ηρωικά την 7χρονη εγγονή της από ΙΧ που έτρεπε με μεγάλη ταχύτητα στη Μασαχουσέτη σπρώχνοντάς την από το δρόμο προς το πεζοδρόμιο.

Η 69χρονη Λουίζ Γουόρντ διέσχιζε τον δρόμο γύρω στις 20:45 το Σάββατο μαζί με την εγγονή της Ράιλι και τον σκύλο τους όταν είδε ένα αυτοκίνητο να τρέχει προς το μέρος τους. Ουρλιάζοντας, έσπρωξε το κοριτσάκι και το σκυλί στην ασφάλεια προτού χτυπηθεί από το ασημί αυτοκίνητο, το οποίο διέφυγε, σύμφωνα με το WCVB.

«Είναι έξω για μια βόλτα τη νύχτα με την εγγονή της και τον σκύλο τους και κάποιος απλώς τους χτυπά στο πεζοδρόμιο και δεν τον νοιάζει», είπε η κόρη της, Έριν Ντιρκς, στο WCVB.

Το ατύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και στο υλικό φαίνεται ξεκάθαρα η γιαγιά που τρέχει για να σώσει την εγγονή της και η στιγμή της παράσυρσης.

«Με έσπρωξε για να μπορέσω να επιστρέψω εκεί που τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να με χτυπήσουν», είπε από την πλευρά της η μικρή Ράιλι. «Δεν χτυπήθηκα εγώ, αλλά χτύπησε η γιαγιά μου». Μετά το ατύχημα, η μικρή άρχισε να φωνάζει μέχρι που την βοήθησε ένας περαστικός. Η γιαγιά της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα οστών, αλλά θα αναρρώσει πλήρως.

Η μητέρα της 7χρονης καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει αλλά και τον ίδιο τον υπεύθυνο του ατυχήματος να παραδοθεί. Από την πλευρά τους, οι Αρχές μιλώντας στην DailyMail.com τόνισαν ότι αν και έχουν ελέγξει βίντεο από κάμερες και στη γύρω περιοχή, δεν είχαν μέχρι στιγμής καμία εξέλιξη.