17 Οκτωβρίου 2024

Κέρκυρα: «Δεμένη» η υπόθεση του υποδιευθυντή της ΔΟΥ – Είχαν γεμίσει το γραφείο του με «κοριούς» – Ο ρόλος της διευθύντριας


«Δεμένη» φέρεται να είναι η υπόθεση του υποδιευθυντή της ΔΟΥ Κέρκυρας και φερόμενου ως εγκεφάλου του κυκλώματος των εφοριακών, σύμφωνα με το STAR.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το γραφείο του συγκεκριμένου ήταν γεμάτο «κοριούς» από τους άνδρες του τμήματος των Αδιάφθορων με την έρευνα να ξεκινά από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Γέμισαν το γραφείο του με… κοριούς

Στην πραγματικότητα, οι «Ράμπο» της ΕΛ.ΑΣ είχαν τοποθετήσει τους «κοριούς» σε όλα τα σημεία του γραφείου, από πόρτες μέχρι και στα φωτιστικά που διέθετε το γραφείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η συμβολή της διευθύντριας της ΔΟΥ πολύ σημαντική για να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να συγκεντρώσει η Αστυνομία όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Όχι μόνο για να πιαστούν στα… δίχτυα του Νόμου, αλλά και για να ανοίξουν τα στόματα των θυμάτων με τις καταγγελίες να φτάνουν μέχρι την Αθήνα.

Όσον αφορά στο κλιμάκιο του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΑΑΔΕ φαίνεται ότι θα έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Οι πληροφορίες λένε ότι ερευνώνται κατά προτεραιότητα οι εντολές ελέγχου που είχαν αναλάβει οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Πρόκειται για τις απλές εντολές ελέγχου για αποδείξεις, για τους τακτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις. Γι’ αυτούς που έχουν ολοκληρωθεί ερευνάται αν είναι όλα καλώς καμωμένα, δηλαδή αν υπάρχουν κενά, ενώ για τις εκκρεμείς υποθέσεις ερευνούν πόσο καιρό είναι σε αναμονή, πόσες από αυτές τελικά παραγράφηκαν με ζημία του Δημοσίου και πόσες από αυτές κινδυνεύουν να παραγραφούν στο τέλος της χρονιάς.