22 Οκτωβρίου 2024

📺Μαντινάδα των Droulias Brothers, αφιερωμένη στον Κασιδιάρη🤣🤦‍♂️«Λάθος κεφάλι χτύπησες, Ηλία αδερφάκι» [βίντεο]


Σάλο και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση των Droulias Brothers να αφιερώσουν μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη.

O καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε πάει να παρακολουθήσει τους Droulias Brothers στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται, έχοντας πάρει άδεια επτά ημερών από τις φυλακές Δομοκού.

Μόλις τον είδαν, οι Droulias Brothers του αφιέρωσαν την εξής μαντινάδα: «Λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδερφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο Παπαδάκη».

Την ώρα που ακούγεται η απαράδεκτη μαντινάδα, ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να γελάει και να σηκώνει το χέρι του προς το συγκρότημα. Αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Βίντεο από το όλο σκηνικό ανέβηκε στα social media προκαλώντας -όπως ήταν φυσικό- σάλο αντιδράσεων.

@trendsgreek #kasidiaris #droulias #papadakis #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Trends_Greek🔥

Ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας μιλά για... πλάκα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας, εκ των τραγουδιστών του συγκροτήματος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, σημειώνοντας ότι ήταν κάτι που έγινε για πλάκα και ήταν στο κομμάτι της διασκέδασης.

«Εντάξει, είχε έρθει στο μαγαζί ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήξερα ότι ήταν στην φυλακή και αφιερώσαμε μια μαντινάδα στα πλαίσια του χιούμορ που μας διακατέχει εκεί που εμφανιζόμαστε. Εμένα γενικά δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Θεωρώ ότι ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε και να πούμε ό,τι θέλουμε. Ήταν μια πράξη που είχε κάνει πριν από 11 χρόνια στο πλατό του κυρίου Παπαδάκη με την κυρία Κανέλλη, το οποίο σαφώς είναι κατακριτέα πράξη δεν το συζητάμε. Και επιτέθηκε σε μια γυναίκα που το κάνει πιο πολύ κατακριτέο αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης και ξέρετε όπως τραγουδάμε ξέρετε ότι οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα εκείνη την στιγμή και δεν υπάρχει τίποτα προσχεδιασμένο, σε έκρηξη στο κεφάλι μου εκείνη την στιγμή μου ήρθε αυτό, βγήκε και η ομοιοκαταληξία.

Ίσως να μην χρειαζόταν να πούμε για το περιστατικό αυτό και να λέγαμε κάτι άλλο αλλά. Από την στιγμή που είναι στο μαγαζί και η κοινωνία τον αφήνει και κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι σαν τους υπόλοιπους πολίτες. Βάσει του περιστατικού που έγινε, γιατί αυτό συνέβη. Ήταν στο κομμάτι της πλάκας. Ξέρετε ότι η δική μας δισκογραφία και τα τραγούδια μας, όλα αναφέρονται στον έρωτα, στην αγάπη, στον χαβαλέ, στις επανεκτελέσεις μας και σ' όλα αυτά. Δεν είναι ένα τραγούδι το οποίο παροτρύνει να δείρει τον κύριο Παπαδάκη. Καταλαβαίνετε… Απλά θεώρησα ότι ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ, από κει και πέρα αν κάποιος προσβλήθηκε…

Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα, θέλω να πω έγινε. Τώρα τι να πω. Απλά θεωρώ ότι η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό, ας την πούμε».

Τέλος, όταν του ασκήθηκε κριτική για τη συγκεκριμένη κίνηση από το πάνελ της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας είπε:

«Στο μαγαζί, όχι μόνο σ' αυτό που είμαστε τώρα, το προσβλητικό είναι σχετικό. Εμένα αν με πεις χοντρό δεν προσβάλλομαι. Δεν έχει πολιτική πεποίθηση η μαντινάδα αυτή ούτε παρακίνηση σε βία».