"Συναγερμός" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικού σκι που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η 24χρονη Ελληνίδα σκιέρ, Μαρία-Ελένη Τσιόβολου τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικού σκι διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αυστρία και το γιγαντιαίο σλάλομ ήταν το αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το τουρνουά το οποίο ωστόσο σημαδεύτηκε από ένα άσχημο περιστατικό καθώς η 24χρονη Ελληνίδα σκιέρ, Μαρία-Ελένη Τσιόβολου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
H Ελληνίδα σκιέρ, Μαρία-Ελένη Τσιόβολου έλαβε μέρος στο γιγαντιαίο σλάλομ, το αγώνισμα με το οποίο άνοιξε την αυλαία του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικού σκι που φιλοξενείται από την Αυστρία και κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 109 αθλητές είχε μια πτώση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για περίπου 20 λεπτά.
Φυσικά, σήμανε... συναγερμός και κινητοποιήθηκαν όλοι άμεσα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, χρειάστηκε να γίνει η διακομιδή της σε νοσοκομείο με ελικόπτερο ωστόσο δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες για το μέγεθος και τη σοβαρότητα του τραυματισμού της. Φυσικά, αναμένονται εξελίξεις και ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας της 24χρονης σκιέρ.