Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, η αγοραπωλησία του Αλέξη Τσίπρα αφορά δύο διαμερίσματα και δύο κλειστές θέσεις πάρκινγκ, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται περίπου στα 580.000 ευρώ
Τα πολύ καλά κρυμμένα μυστικά του Αλέξη Τσίπρα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η στήλη Big Mouth του powergame.gr, μετά από όσα ανέφερε προ ημερών για το πόθεν έσχες των πολιτικών από το οικονομικό έτος του 2021, που θα μας βγάλει μπροστά πολλά μαργαριτάρια… δοσοληψίες πρώην, νυν και επόμενων.
Ο Τσίπρας αγόρασε το σπίτι του με δάνειο από την Optima του Βαρδινογιάννη
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκεί προς τα τέλη Ιουνίου του 2025, αγόρασε από κοινού με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα το σπίτι στο οποίο μένει, στην Κυψέλη.
Η αγοραπωλησία αφορά δύο διαμερίσματα και δύο κλειστές θέσεις πάρκινγκ, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται περίπου στα 580.000 ευρώ. Αλλά, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αγοραστές δεν κατέβαλαν το ποσό, αλλά απεναντίας δεσμεύτηκαν προς τους πωλητές ότι θα εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους, εντός τριών μηνών, λαμβάνοντας δάνειο από την Optima του Βαρδινογιάννη.
Μάλιστα, Αλέξης και Μπαζιάνα κατέβαλαν το υπόλοιπο ποσό με επιταγές, οι οποίες εκδόθηκαν από την Optima που «τρέχει» ο καραμανλικός Τανισκίδης.
Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; Πως το ζεύγος Τσίπρα αγόρασε το σπίτι που μένει, καταβάλλοντας ένα ποσό, με τη δέσμευση να καταβάλουν και το υπόλοιπο μέσω τραπεζικού δανεισμού.
Δείτε το συμβόλαιo ΕΔΩ