15 Σεπτεμβρίου 2008

MEGAλη παραπληροφόρηση

Δεν έχω γράψει κάτι μέχρι τώρα για το «σκάνδαλο» της Ι.Μ. Βατοπεδίου, γιατί δεν έχω όρεξη να συμμετέχω σε παπαρολογίες... Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ σ' αυτό που άκουσα μόλις τώρα στο MEGA (τους βλέπω για να γελάω το βράδυ)...

Δείχνει ένα ρεπορτάζ όπου λέει ότι:

«σήμερα ο Αλογοσκούφης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ τις Υπουργικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Υφυπουργός Φωτιάδης και με τις οποίες αναγνώριζε ότι η λίμνη Βιστωνίδα και οι παράκτιες περιοχές ανήκουν στην Ι.Μ. Βατοπεδίου. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. Το πρωτόκολλο φέρει την υπογραφή του τότε Υφυπουργού Φωτιάδη.»

Με το που τελείωσε το ρεπορτάζ βγαίνει η Σπυράκη και λέει «βέβαια ο κ. Φωτιάδης λέει ότι έγινε ανάκληση του πρωτοκόλλου εκείνου. ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ».

ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ...

Αμέσως παίρνει το λόγο ο Τσίμας και λέει «αυτό δεν έχει σημασία, εξάλλου δεν μπαινόβγαιναν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ καθημερινά στο Βατοπέδι, ούτε ο Εφραίμ κυκλοφορούσε στα γραφεία τους ή τους εξομολογούσε...».

Καλή η προπαγάνδα φίλε αλλά πλέον οι μοναχοί έχουν και κινητά με κάμερες οπότε ρίξε μια ματιά εδώ να δεις ποιοι μπαινόβγαιναν στο Βατοπέδι:


ΥΓ. Σήμερα τα παιδιά χαιρόντουσαν... μέσα σε μια μέρα οι «μετρήσεις αποτελεσματικότητας πλύσης εγκεφάλου του τηλεοπτικού κοινού», κάποιοι τα λένε και γκάλοπ, έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ κάλυψε κοντά 2,5% και είναι μπροστά με 2,2% :)). Κρίμα που δεν έχει άλλη μια ΔΕΘ να πάει ο Γιωργάκης με τις στημένες ερωτήσεις τη διαφορά στο 5%... ικανοί θα ήταν... Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε πάντως ότι έχουν πλάκα :)))