19 Μαΐου 2009

«Τι φοβούνταν; Ότι ο Καραμανλής θα είχε περισσότερο κόσμο σε πόλη 20.000 κατοίκων απ' ότι αυτοί στην Πάτρα των 300.000;»

Απογοητευτική ήταν η συγκέντρωση του Γιωργάκη στην Πάτρα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ο κόσμος δεν ξεπέρασε τις 5-6.000 εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί ήταν εκδρομείς από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου ακόμα και από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων από την Πάτρα τα λεωφορεία που μετέφεραν εκδρομείς από άλλες πόλεις ήταν περίπου 60 και είχαν σταθμεύσει στο λιμάνι, ενώ η πλατεία του Αγ. Γεωργίου όπου έγινε η ομιλία ήταν μισοάδεια.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια και η φαγωμάρα στην Ιπποκράτους όπου τα φορτώνουν όλα στον Φούρα. Τον κατηγορούν ότι κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον και δεν βάζει πλάτη για τον Γιωργάκη. Ενώ του χρεώνουν ότι οι αρλούμπες του τον Δεκέμβριο, όταν κατηγόρησε πολίτες της πόλης ως Χρυσαυγίτες, επειδή αντιστάθηκαν στο πλιάτσικο των βάνδαλων, έκαναν μεγάλη ζημία στο ΠΑΣΟΚ και τα αποτελέσματα φάνηκαν προχθές.

Κάποιες δε προσπάθειες ΠΑΣΟΚων να συγκρίνουν την ομιλία Καραμανλή στην Άρτα και Γιωργάκη στην Πάτρα δεν συμβαδίζουν φυσικά με την στοιχειώδη έστω λογική. Είναι και αυτές συστατικό του πολτού που ταΐζουν τους αναγνώστες τους (σε επόμενη ανάρτηση περισσότερα για τον πολτό που ταΐζουν τους αναγνώστες τους). Είναι δε τόσο φτηνοί που στο βίντεο όχι μόνο δείχνουν επιλεγμένα πλάνα από τον Καραμανλή (δείχνουν τον κόσμο όταν δεν χειροκροτάει..), αλλά στα πλάνα από την Άρτα δεν έχουν ήχο με το δήθεν σκεπτικό ότι δείχνουν μόνο εικόνα «για να συγκρίνετε μόνο την εικόνα»***... ξαφνικά με το που αρχίζει το βίντεο να παίζει Γιωργάκη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα,έρχεται και ο ήχος ώστε η «σύγκριση» να πάει περίπατο... προφανώς τώρα επιτρέπεται ο ήχος «για να ξεχάσουμε την εικόνα»... πιάνουν τόπο τα 3 εκατομμύρια του ΠΑΣΟΚ για την επιμόρφωση των στελεχών του... το κατέχουν καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας.

Καλύτερα βέβαια στο Γιωργάκη να κόβουν τον ήχο γιατί εκτίθεται... με το που αρχίζει ο ήχος από την Πάτρα ακούγεται ο Γιωργάκης να λέει την πλέον πρωτότυπη φράση, μια φράση βγαλμένη από τον 22ο αιώνα:

«απόψε μιλάει η Πάτρα... η δημοκρατική... η ανυπότακτη»

τι βαθύ ΠΑΣΟΚ και μαλακ... φράση βγαλμένη από τον απύθμενο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1970... εκτός από Ελλάδα, ο Γιωργάκης θεωρεί ότι είναι και Πάτρα... μέχρι τις Ευρωεκλογές θα μας βγάλει κι άλλα φαντάζομαι...

Στη συνέχεια βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε ακολουθεί και η Αμερικάνικη σύνταξη:

«η πατρίδα ΚΑΙ του Γεωργίου Παπανδρέου ΠΟΥ η Πάτρα αγωνίστηκε πάντα μαζί του»!!!

Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος όταν μιλάει αυθόρμητα έχει ένα πρόβλημα με τη σύνταξη και τους συνδέσμους... δεν ξέρει τι να τους κάνει... και τους κολλάει όπου να 'ναι.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΙΛΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ...


Πάντως με το βίντεο πήραμε μια γεύση της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ και της σύγκρισης όπως την εννοούν...

ο Καραμανλής θα εμφανίζεται σαν βουβός κινηματογράφος...

Ακόμα και έτσι βέβαια, με ένα βουβό Καραμανλή και έναν ασυνάρτητο Παπανδρέου, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της σύγκρισης...

Τόσο πολύ φοβούνταν και περίμεναν ότι δεν θα ερχόταν κανένας στην Πάτρα να ακούσει τον Γιωργάκη που μόλις είδαν κόσμο έσπευσαν να το φωνάξουν;

Τόσο πολύ φοβούνταν ότι
ο Καραμανλής μιλώντας σε μια πόλη των 20.000 κατοίκων
θα είχε περισσότερο κόσμο

από τον Γιωργάκη που μίλαγε στο άντρο του ΠΑΣΟΚ, στην Πάτρα των 300.000 κατοίκων;


Τι να πω;... Άβυσσος το μυαλό του ΠΑΣΟΚου...


***: Ελπίζω να καταλάβατε γιατί δείχνουν πλάνα από την Άρτα χωρίς ήχο... μην νομίζετε ότι κόβονται για την αντικειμενικότητα... εξάλλου οι ίδιοι μετά από λίγο εμφανίζουν τον Γιωργάκη από την Πάτρα με ήχο. ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ... ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΕ ΗΧΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ²...