04 Ιουνίου 2009

«ΠΑΣΟΚ Review: Ο Τσοβόλας που δεν άλλαξε... βούλιαξε...»

Επειδή από μικρό κι από τρελό ή Τσοβόλα μαθαίνεις την αλήθεια και επειδή τον βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στην TV να υπερασπίζεται τα λαμόγια του ΟΤΕ που εξέθρεψε ο Σημίτης και ο Γιωργάκης για να δούμε τι έλεγε το 2004 για τον Γιωργάκη και το σύστημα ΠΑΣΟΚ...

Ελευθεροτυπία 7/01/2004:

«Τσοβόλας: Για χάρη ξένων και εξωθεσμικών

«Η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί άλλες επίκαιρες ανάγκες του ξένου παράγοντα και των εξωθεσμικών ελληνικών παραγόντων. Ασφαλώς δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού», δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας.
...
Ο κ. Τσοβολας τόνισε ότι ο κ. Σημίτης πειθαναγκάστηκε για να δρομολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις από τους εξωθεσμικούς παράγοντες, γιατί μεταξύ άλλων μεθοδεύεται το κλείσιμο δύο μεγάλων εθνικών θεμάτων (Κυπριακού, Αιγαίου), κατά τρόπο άδικο σε βάρος της Κύπρου και της Ελλάδας και προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα των ΗΠΑ και της Τουρκίας.»

Ελευθεροτυπία 20/01/2004:

«Προσωπικά κατά Γιώργου ο Τσοβόλας για διαπλεκόμενα

...
«Το φαινόμενο της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το φαινόμενο Παπανδρέου, αποτελεί σύμπτωμα ευρύτερης κρίσης της δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ προχθές στην Κατερίνη και τόνισε:

«Από το κομματικό κράτος, οδηγούμαστε στον άκρατο λαϊκισμό. Τα διαπλεκόμενα, με το ΠΑΣΟΚ, ΜΜΕ, που ροκάνισαν επί 8 χρόνια με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, προσπαθούν να αναδείξουν το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ σε ρόλο Μεσσία. Θέλουν να τον εμφανίσουν πέρα και πάνω από κοινωνικές τάξεις και ιδεολογίες. Τελικός στόχος των διαπλεκομένων οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων είναι να εγκλωβίσουν τους αγνούς αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ, για να συνεχίσουν τον έλεγχο της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας».»

ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...